Rybářský rozcestník

Čtenářům Rybářského rozcestníku.cz nabízí VIKNG vánoční slevu 25%!

Značka VIKING TECHNOLOGY přináší svým zákazníkům na trh kromě jiného i řadu přenosných energetických zdrojů vhodných pro použití doma i v přírodě. Na cestách a výletech se tak produkty VIKING stávají neocenitelným pomocníkem. Díky využití solární energie jsou také šetrné pro životní prostředí a lze je používat prakticky kdykoli a kdekoli. Na e-shopu www.best-power.cz si můžete produkty VIKING prohlédnou a vybrat si pro Vás a Vaše známé ty nejvhodnější. Čtenářům Rybářského rozcestníku nabízí VIKNG slevu 25% na powerbanku W24 24000mAh, stačí při objednávce na zmíněném e-shopu zadat slevový kód „RYBAR“.

W-24S_12-viking3L50-viking-vánoce5set_present-vikingGB155_present-vánoce-viking6L50_GB155-viking-vánoce7

Pro milovníky outdoorových aktivit a dlouhých pobytů v přírodě, pak VIKING může nabídnout výhodný a praktický set solárního panelu L50 a bateriového generátoru GB155 nebo SA250. Přes solární panel můžete nabíjet bateriový generátor, který bude napájet všechna Vaše elektronická zařízení od telefonů a laptopů po přenosné ledničky do auta.

Výhodou solárního panelu L50 je jeho minimální hmotnost a rozměry. Velice snadno jej zabalíte do své výletní výbavy. Panel je částečně schopen dodávat el. energii do generátoru i při nepřímém slunečním záření.

Přestože bateriové generátory GB155 a SA250 nedosahují obřích rozměrů, jejich výkon je naprosto dostatečný pro nabíjení a napájení menších el. zařízeních, jako jsou notebooky, fotoaparáty, kamery, přenosné lednice, televizory, atd. Jejich malé rozměry přináší výhodu ve snadném převážení do všech koutů světa. Ať už si k solárnímu panelu zvolíte kterýkoli z nich, vždy to bude správná volba.

Pokud jste spíše dobrodruzi a rádi si vyrazíte i na pěší túru nebo na běžky po hřebenech hor, značka VIKING Vás může vybavit také řadou kvalitních outdoorových solárních powerbank. Jednou z nich je i například solární powerbanka VIKING W24 s reálnou kapacitou 24000mAh. Powerbanka disponuje odolností proti vodě IP67 a výkonným solárním panelem. Je vhodná do jakéhokoli počasí i prostředí. Naleznete na ní praktický háček, za který s pomocí karabiny můžete powerbanku zavěsit na batoh. Powerbanka se Vám bude nabíjet ze slunce po celou dobu cesty, a Vy tak nikdy neztratíte energii.

Na e-shopu www.best-power.cz si můžete produkty VIKING prohlédnou a vybrat si pro Vás a Vaše známé ty nejvhodnější.

Čtenářům Rybářského rozcestníku nabízí VIKNG slevu 25% na powerbanku W24 24000mAh. A co proto udělat? Jen stačí při objednávce na zmíněném e-shopu zadat slevový kód „RYBAR“.

Nejčtenější články

Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….