Rybářský rozcestník

Rybářský rozcestník.cz vyhlašuje soutěž o 20 lístků na FOR FISHING 2020!

Letos ke konci února proběhne již 11 ročník mezinárodního rybářského veletrhu FOR FISHING a to v termínu od 20 do 23.2.2020. Rybářský rozcestník.cz se stal i letos mediálním partnerem této největší tuzemské akce pro rybáře konané kde jinde, než v Praze na Letňanech. U příležitosti tohoto rybářského svátku vyhlašujeme soutěž o 20 lístků právě na FOR FISHING 2020. Soutěžit se bude konat na našich stránkách na Facebooku! Bližší podmínky soutěže se dozvíte po otevření tohoto článku.

Jak vyhrát lístky na FOR FISHING 2020?

Odpověď tedy napište do komentáře pod soutěžní příspěvek na Facebooku stránky Rybářský rozcestník.cz. V neděli 9.2.2020 v 19:00 zveřejníme na našem webu a také na našich stránkách na Facebooku 10 šťastných výherců! Každému z nich pak pošleme do zprávy na Facebooku info o jejich vítězství a po té, co nám sdělí soukromě ve zprávě na facebooku svůj e-mail, pak pošleme po dvou lístcích na FOR FISHING 2020. Hodně štěstí přeje celá redakce Rybářský rozcestník.cz

Kompletní pravidla soutěže:

  • Soutěž probíhá od zveřejnění na stránkách Rybářský rozcestník.cz na Facebooku dne 3.2.2020 do 9.2.2020 do 18:00 hodin, poté proběhne losování správných odpovědí a v 19:00 vyhlásíme 10 výherců opět na stránkách Rybářský rozcestník.cz na Facebooku. Výherci budou zveřejněni také na našem webu.
  • Vybráni tedy bude 10 výherců, kterým budou zaslány vždy 2 lístky na FOR FISHING 2020. Výherci budou neprodleně po vylosování informování zprávou na Facebooku. Lístky jim budou zaslány v eletronické podobě, jakmile nám pošlou svůj e-mail.
  • Poslat můžete jen jeden komentář, ze soutěže budou vyloučeny všechny duplicitní komentáře!
  • Soutěže se mohou zúčastnit pouze osoby starší 18 let trvale žijící v Česku nebo na Slovensku
  • Tato soutěž není žádným způsobem sponzorována, podporována ani spravována společností Facebook a nijak s ní nesouvisí, platí zde kompletní osvobození od závazků každého z účastníků.
  • Provozovatelem soutěže je Langer MediaNet s.r.o., IČO: 04732090

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….