Rybářský rozcestník

LABE revírům – muškařský závod

Vzhledem k délce zimní přestávky jsme se rozhodli uspořádat na Labi muškařský závod na konci února. Po vlastní zkušenosti z posledních dvou let považuji mimopstruhové Labe za muškařsky nedoceněné. Je zde spousta nádherných ryb, které je možné lovit celoročně a o překvapení ani v zimě nebývá nouze. Kdy? 23.2.2020, Kde? Labe 18 411050, plavební kanál nad komorou, Stará Boleslav, pravý břeh ve směru po proudu.

labe-revírům-propozice-2-768x1100

Přihlašte se tedy na nový závod, jehož smyslem je nejen se v zimním čase setkat u vody, ale i podpořit snahu naší MO Brandýs o vybudování atraktivního muškařského a přívlačového jezera o výměře 20 ha s možností lovu z lodí a belly boatů v blízkosti Prahy. Celý výtěžek ze závodu bude použit na podzimní zarybnění Vaňkova jezera lososovitou rybou.

Více se dozvíte zde: LABE revírům – muškařský závod

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….