Rybářský rozcestník

Moje nové skládací křeslo do kempu a na ryby

8.11.2019 •

Moje rybářské křeslo mi minulý rok dosloužilo a musím říct, že jsem byl za to i docela rád, protože nebylo zrovna moc pohodlné a bolely mě z něj po delším sezení jak záda, tak spodní část stehen, do kterých mi tlačila přední trubka sedáku. Proto jsem si řekl, že bude čas pořídit nové a to takové, které bych využil nejen na rybách, ale i jako kempinkové křeslo, když jedeme se ženou na výlet, nebo dovolenou.

kempinkové

Výběr křesla nejen na ryby a moje požadavky

Začal jsem prvotně pátrat po rybářských židlích a křeslech, ale přišlo mi, že jsou oproti těm kempinkovým dost drahá při podobném provedení. Nakonec jsem trochu víc prohledal kempinkové skládací židle a musím říct, že jsem byl z výběru nadšený- pokud budete někdo křeslo shánět, tak opravdu doporučuji nehledat mezi rybářským vybavením, ale spíše kempinkovým nábytkem. Určitě jsem chtěl křeslo, které bude kompletně nastavitelné a bude u něj i možnost změny délky nohou tak, aby se dalo pohodlně sedět i v různě křivém terénu. Nakonec jsem si objednal kempinkovou židli RS, která vypadala, že by měla splnit všechny moje požadavky.

Jak se nakonec rybářská a kempinková židle osvědčila?

Balíček konečně dorazil a já jsem se mohl radovat- napřed mě sice smích poněkud přešel, když jsem viděl balení židle- čekal jsem, že přijde v nějaké krabici, ale byla jen tak zabalená ve fólii. Naštěstí ji i přesto dopravce nijak neponičil a já ji vyrazil hned druhý den vyzkoušet k vodě. Musím říct, že taková kempinková židle je prostě blaho pro moje tělo a já si v ní tetelím jako v křesle u televize. Takovou třešničkou na dortu jsou hřejivé polštářky, které jsem si dokoupil za pár korun- hřejí sice asi jen hodinu a pak se musí vyměnit za jiné, ale jinak je to naprosto perfektní věc.

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….