Rybářský rozcestník

Závod „O pohár předsedy SÚS“ v dubnu na novém rybníku, rezervujte si místa

Čas nezadržitelně letí a my již chystáme IV. ročník závodu „O pohár předsedy SÚS“ pro dospělé a vlastně pro všechny, kteří si chtějí zkusit zarybařit. Ten letošní bude mít dvě novinky, jednak místo v září proběhne již dubnu a to je spojeno právě s hlavní novinkou – otevřením nového rybníku Stržený, nedaleko Milína (GPS: 49°37‘32.114“N, 14°4‘36.028“E).

IMG_4891zavod-revir-hybnersraz-zavodniku

Ten SÚS zakoupil i s přilehlými pozemky v létě loňského roku a Pohár předsedy ho pokřtí a slavnostně otevře pro všechny naše rybáře. Jedná se nádhernou vodu, uvidíte sami.

Ale teď k samotnému závodu, který se konají 28. 4. 2018, tradičně však budete vítáni, pokud přijedete již o den dřív, kdy bude prostor přátelsky poklábosit.

Počet startujících je omezený na 150 závodníků, ale je možné si udělat rezervaci v závodu na e-mailu: [email protected], do kterého napíšete nejen své jméno, ale i MO a rok narození, neregistrovaní místo MO obec nebo město odkud jsou, a to nejpozději do 20. 4. 2018 (zbytek volných závodních míst k dispozici ráno v den závodu). Závodníci s rezervací se musí dostavit k prezentaci v den závodu do 07.00 hod.

Startovné je stanoveno na částku 200,- Kč/osobu.

Občerstvení pro účastníky zajištěno!

Pro vítěze jsou připraveny hodnotné ceny, navíc jako bonus obdrží první tři celosvazovou povolenku k lovu ryb na mimopstruhových revírech pro rok 2019.

Možnost rezervace: [email protected] nejpozději do 20.4.2018, zbytek volných závodních míst k dispozici ráno v den závodu!

Více se dozvíte v přiložených materiálech:

Propozice OPP dospělí 2018

Závodní řád O PP dospelí 2018

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….