Rybářský rozcestník

Jet Fish Carp marathon Labe – podzim 2017

Mezinárodní kaprařský závod na řece Labi u Kostelce nad Labem konaný pod záštitou Středočeského územního svazu a jeho předsedy pana Dušana Hýbnera. Kdy? Od 3. do 8. 10. 2017!

Přihlášky zde: www.cm-praha.cz/o_zavode/prihlasky

Registration here: www.cm-praha.cz/o_zavode/prihlasky

Závodní úsek:

Labe u Kostelce nad Labem  – revír 411049 – Labe 17

Závodní úsek bude začínat po proudu pravý břeh  řeky od  výtoku z borecké tůně u ř. km 868,8 a pokračovat bude až k jezu v Kostelci Nad Labem., kde bude konec. Rozdělen bude na dva sektory.

Počet týmů: max. 25, lov nonstop!

Kontakty:

Antonín Gergišák  +420 775 144 670

Robert Samek           +420 773 799 549

e-mail: [email protected]

Registrace:

– Tým se registruje pomocí řádně vyplněné přihlášky, která je na našem webu. Týmy budou registrovány v pořadí, v jakém k nám dorazí registrační emaily. Obratem Vám zašleme číslo účtu a variabilní symbol k zaplacení startovného.

Startovné 7000,- kč

V případě, že do 7 dnů od data přihlášení, nebude bez důvodné omluvy uhrazeno startovné na zaslaný účet, bude registrace týmu zrušena a místo bude nabídnuto dalším týmům.

– Zruší-li registrovaný tým registraci, startovné se vrací v  70 % výši.

– pokud se týmu, který se po úhradě startovného bude chtít ze závodu odhlásit a podaří se mu za sebe sehnat náhradní tým a tento tým uhradí včas startovné, bude odhlášenému týmu startovné vráceno v plné výši

Více o závodu zde: www.cm-praha.cz/propozice-2

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.