Rybářský rozcestník

Jak se stát VIP partnerem webu Rybarskyrozcestnik.cz

Je to jednoduché! Stačí mít stabilně v patičce vašeho webu link s odkazem na naše stránky a to včetně loga. A co za to? Pro naše VIP partnery nabízíme zdarma kromě sdílení RSS odkazů na hlavní stránce našeho webu možnost publikování článků a výrobků podle vlastní potřeby bez cenzury a zásahů administrátora z naší strany, kdykoliv, 24 hodin, 365 dnů! Všechny nasazené články VIP partnerů může pak partner také sám zveřejnit na našich stránkách na facebooku, samozřejmě s interaktivními odkazy přímo na stránky na webu, které chcete podpořit větší návštěvností.

Existuje jen pár omezení, které žádáme po svých VIP partnerech. Lze zveřejnit jeden článek denně a co se týče zboží z e-shopů, pak linky na rybářské zboží 1x týdně, tedy pokud toto zboží není prolinkováno jako součást nějakého odborného článku, pak toto omezení neplatí.

Chcete-li se stát naším VIP partnerem, ozvětě se nám na e-mail uvedený na našem webu, rádi Vám obratem zašleme aktivační e-mail určený našim VIP partnerům.

Jen si vyhrazujeme právo zrušit status VIP partnera, pokud tento nebude dodržovat naše skromné podmínky.

Poznámka na závěr:

Pokud nemáte možnost nasadit náš link s bannerkem do patičky vašeho webu, může být tento odkaz kdekoliv na viditelném místě na hlavní stránce webu. Tedy i jinde, než přímo v patičce webu. Rozhodně ale nebereme link někde v článcích jako adekvátní link splňující naše výše uvedené podmínky!

Za celý tým Rybarskyrozcestnik.cz Jiří Langer, šéfredaktor

 

Články k tématu:

Vkládání článků do administrace webu Rybarskyrozcesnik.cz pro VIP partnery

Jak se orientovat na našem webu

 

Naše logo (lze použít jednu z variant):

Logo - světlé

Logo – světlé

Logo tmavé

Logo tmavé

Nejčtenější články

Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….