Rybářský rozcestník

7.6. 2024 Setkání s Jakubem Vágnerem v prodejně Chyť a pusť

Na co se můžete těšit? Autogramiáda s Jakubem Vágnerem. Představení nových rybářských prutů a rybářské bižuterie od Vagner Fishing. Testování vábniček na sumce ve speciální nádrži přímo na prodejně. Ukázka speciální vláčkařské lodi Jakuba Kučery. Ochutnávka skvělých outdoorových pokrmů od značky Forest. Výstava bivaků, lehátek a křesílek a další program…

Petrův zdar, přátelé. Máme pro vás skvělou zprávu. V naší kamenné prodejně Chyť a pusť na adrese Rokycanská 64, Plzeň, proběhne 7. června 2024 další setkání s Jakubem Vágnerem. Naposledy jste ho u nás mohli vidět před vánoci.

Od 10 do 17 hodin se s ním budete mít možnost setkat osobně, získat jeho autogram a dozvědět se co nového chystá a zjistit co přivezl odprezentovat. Tento den bude nabitý akcemi a novinkami, které si rozhodně nesmíte nechat ujít. A nezapomeňte přijít i se svými dětmi, pro které je setkání s Jakubem vždy velká událost.

Autogramiáda s Jakubem Vágnerem

Jakub Vágner je jednou z nejvýraznějších osobností českého rybářství. Jeho dobrodružné výpravy za největšími rybami světa sledují tisíce fanoušků a i vy je jistě znáte. Nyní máte jedinečnou příležitost se s ním setkat osobně, získat jeho autogram a třeba i prohodit pár slov.

Představení nových rybářských prutů a rybářské bižuterie

V rámci akce se můžete těšit na představení nových, cenově dostupných rybářských prutů jeho vlastní značky Vagner Fishing, které vám Jakub osobně ukáže. Budete mít možnost si pruty vyzkoušet přímo na prodejně a přesvědčit se o jejich kvalitě i pohodlí při manipulaci. Ať už jste začátečník nebo zkušený rybář, určitě oceníte jeho praktické rady a tipy. Na našem setkání vám Jakub rovněž představí novou kolekci rybářské bižuterie včetně nových, do detailu promyšlených háčků.

Testování vábniček na sumce

Jednou z atraktivních částí programu bude možnost vyzkoušení vábniček na sumce ve speciální nádrži přímo na prodejně. Jakub Vágner vám ukáže, jak je správně používat a jaké techniky jsou nejúčinnější. Díky této praktické ukázce budete lépe připraveni na jeho lov.

Ochutnávka outdoorových pokrmů od značky Forestia

Rybáři vědí, že dobré jídlo je základem úspěšné výpravy. Ne vždy je však čas a vybavení na to si i na delších výpravách vyvářet, nebo se odbývat rohlíky a salámem v celku. Proto jsme pro vás připravili ochutnávku španělského outdoorového jídla značky Forestia. Tato jídla se snadno připraví kdekoliv v přírodě, hodně zasytí a jsou ideální nejen pro rybářské výpravy. Přijďte je ochutnat, bude to dobrota.

Ukázka vláčkařské lodi Jakuba Kučery

Dalším zajímavým bodem programu bude ukázka vláčkařské lodi Jakuba Kučery. Tato loď je vybavena nejmodernějšími motory, sonarem i další technikou a je ideální pro vláčení. Na místě se dozvíte, jak je loď konstruována, jaké jsou její výhody a jak ji efektivně využít při rybaření.

Ukázka bivaků, lehátek a křesílek a další program…

Více zde: https://www.chytapust.cz/Magazin/Novinky

Nejčtenější články

Rybářský zápisník FishNote

Na Google Play je ke stažení deník pro rybáře, naše aplikace, do kterého si můžete zapisovat nejen své úlovky, ale hlavně další detaily z lovu, jako stav vody, počasí, druh montáže, nástrahy, na který ten konkrétní den ryby zrovna dobře reagovaly…. Po čase, díky zápisníčku, nezapomenete na žádný detail, který vám pomohl k nějakému trofejnímu kusu a příště tak budete moci vše zopakovat! Přesnou statistikou a zapisováním všech důležitých údajů získáte do budoucna další pomůcku, která vám umožní se zlepšit a stát se opravdu úspěšným rybářem.

Aktuálně nejstahovanější aplikace mezi českými rybáři

Již několik měsíců zpět avizovaná, ryze česká, a po všech směrech vylepšená aplikace Fishsurfing 2.0 je právě ke stažení na Google Play, App Storu ale dostupná i z webu na www.fishsurfing.com! Pokud jsi náhodou starou verzi aplikace znal a neoslovila tě, koukni se teď na tuhle novinku! Nový Fishsurfing po designové i funkční stránce posunul prostředí rybářské sociální sítě na úplně jinou úroveň.

Jak zpracovat lína v kuchyni

Lín obecný – Tinca tinca patří mezi rybáři k oblíbeným rybám, proto také jeho lov byl od roku 2021 omezen na čtyři kusy denně. Málokterý rybář však ví jak lína správně připravit ke kulinářským účelům. Hodně rybářů lína stahuje z kůže, vadí jim sliz nebo se snaží oškrábat drobné šupinky z kůže, což je ale škoda, protože po upečení šupinky změknou a jsou poživatelné, u mnoha gurmánů je pak upečená kůže z lína se šupinkami považována za lahůdku. Za lahůdku je lín považován nejen u nás v Česku ale také ve Francii, Itálii, či Německu, kam je státní rybářství před rokem 1989 vyváželo za devizy.