Umělý výtěr ryb je umělé rozmnožování ryb v líhních profesionálních rybářů.
Po uvaření, smažení nebo pečení se rybí kousky často nakládají do octa spolu s kořením a zeleninou. Rybí maso naložené v octu dostane další chuťový rozměr a také vydrží poměrně dlouho, uložené v lednici, i několik měsíců.
Vlastnost vody, která ji umožňuje zbavit se po určité době některých nečistot za spolupůsobení fyzikálních, chemických a biologických vlivů.
Kasein je hlavní bílkovina ( odborně protein) obsažená v mléce. Vyrábí se neutralizací kyselého kaseinu pomocí hydroxidu sodného Je hodnotným aditivem do jakéhokoliv typu směsi. Přidává se za účelem: zvýšení proteinové hodnoty v boilies zlepšení aminokyselinového profilu (teoretického) zvýšení atraktivnosti boilies. použitím …
Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….
Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!
Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.
Langer MediaNet s.r.o.
Chábory 5, 518 01 Podbřezí
IČO: 04732090, DIČ: CZ04732090
Kontakt: 775 684 842
rybarskyrozcestnik(@)seznam.cz
Copyright 2024 ©Rybářský rozcestník. Všechna práva vyhrazena.
Kopírování jakékoliv části webu není povoleno bez souhlasu autora.