Rybářský rozcestník
0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

kaseinát vápenatý (sodný)

Kasein je hlavní bílkovina ( odborně protein) obsažená v mléce. Vyrábí se neutralizací kyselého kaseinu pomocí hydroxidu sodného Je hodnotným aditivem do jakéhokoliv typu směsi. Přidává se za účelem:

  • zvýšení proteinové hodnoty v boilies
  • zlepšení aminokyselinového profilu (teoretického)
  • zvýšení atraktivnosti boilies.
  • použitím většího množství snížíte specifickou hmotnost boilies, což je vhodné zejména pro výrobu plovoucích boilies.

Kaseinát sodný je dobře rozpustný ve vodě. Doporučené dávkování je max. do 15%.

Nejčtenější články

Atraktory ve spreji – šikovná pomůcka zkušeného rybáře

Atraktory jsou určeny výhradně pro zatraktivnění nástrah a návnad jak pro lov kaprovitých ryb, tak i pro lov dravců. Prodávají se v různých variantách, ale velmi oblíbené, hlavně u zkušených rybářů, jsou ve formě sprejů.

Základy výběru správného stanu pro rybáře

Rybářské stany a bivaky tvoří samostatný segment v rozsáhlé nabídce stanů. Jak se v něm zorientovat a které parametry jsou pro nákup úplně nejdůležitější?

Metlička na míchání zakrmovacích směsí

Metlička na promíchání zakrmovacích směsí v kombinaci s bateriovou vrtačkou nám usnadní důkladné spojení všech vnadících složek. Jde o skvělého pomocníka. Právě správné promíchání zakrmovací směsi nám může pomoci k pěkným úlovkům.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím