Rybářský rozcestník
0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

kaseinát vápenatý (sodný)

Kasein je hlavní bílkovina ( odborně protein) obsažená v mléce. Vyrábí se neutralizací kyselého kaseinu pomocí hydroxidu sodného Je hodnotným aditivem do jakéhokoliv typu směsi. Přidává se za účelem:

  • zvýšení proteinové hodnoty v boilies
  • zlepšení aminokyselinového profilu (teoretického)
  • zvýšení atraktivnosti boilies.
  • použitím většího množství snížíte specifickou hmotnost boilies, což je vhodné zejména pro výrobu plovoucích boilies.

Kaseinát sodný je dobře rozpustný ve vodě. Doporučené dávkování je max. do 15%.

Nejčtenější články

Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….