Rybářský rozcestník

Rybářský rozcestník.cz se stal oficiálním mediálním partnerem WCM!

Tak jen takové malé info pro naše fandy. Stali jsme se mediálním partnerem WCM pro turnaj pořádaný v roce 2017. Budeme pokrývat všechny tři kvalifikační závody konané v České republice, tedy Český kapr Masters Kvalifikace 2017, ty budou pořádány 19. až 23. pak 26. až 30. dubna a 3. až 7. května 2017. Co to znamená pro vás čtenáře? Jen to, že kromě oficiálních stránek WCM se také u nás dozvíte aktuální zprávy z průběhu těchto závodů a to v češtině!

Rybářský rozcestník.cz se stal oficiálním mediálním partnerem WCM!

Doufám že milovníky závodní kaprařiny tato informace potěšila. A pro ty, co zrovna moc rybářským závodům nefandí slibujeme, že ani na ně v době konání závodů nezapomeneme a budeme publikovat i články a videa ryze amatérská, skvělá pro nás běžné rybáře. 🙂

Zde jsou oficiální stránky WCM včetně info o našem partnerství: www.worldcarpmasters.com/single-post/2016/10/28/Rybarskyrozcestnik—WCM-New-Media-Sponsors

Nejčtenější články

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Chytání kaprů, ale i dalších kaprovitých ryb, s návazci s feederovou gumou

Feederová guma je speciální pomůcka určená především pro feederové montáže i když gumu s oblibou používají také plavačkáři, ovšem ti využívají tzv. amortizerovou gumu. Feederová guma se navazuje jako mezičlánek mezi kmenový návazec a koncovou montáž. A proč? Feederová guma dokáže dokonale absorbovat útoky ryb při jejich zdolávání a proto je to skvělá pomůcka při lovu s návazci uvázanými z jemných vlasců či monofilů.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím