Rybářský rozcestník

Rybářský ples v Březové

Město Březová si Vás dovoluje pozvat 23. února 2018 od 20 hodin na Rybářský ples. Letos se uskuteční jubilejní 30. ročník. K tanci i poslechu zahraje dechová a taneční skupina Březovská desítka, jako host vystoupí taneční skupina Glamour. V Bowlingovém centru je připravená diskotéka. Více informací v přiloženém plakátku.

Město Březová Vás zve na tradiční RYBÁŘSKÝ PLES – letos již na 30. ROČNÍK. Akce se uskuteční v sále MFC v pátek 23. února. Během večera zahraje Březovská desítka a vystoupí taneční skupina Glamour. V bowlingovém centru bude přichystána diskotéka. Vstupenky si lze zakoupit v předprodeji na webových stránkách Kulturního domu nebo v Infocentru Městského úřadu Březová. Cena vstupenky činí 250 Kč (v ceně je také občerstvení – to platí pouze u vstupenek zakoupených v předprodeji).

Zdroj: https://www.crsplzen.cz/inpage/rybarsky-ples-v-brezove/

Nejčtenější články

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Chytání kaprů, ale i dalších kaprovitých ryb, s návazci s feederovou gumou

Feederová guma je speciální pomůcka určená především pro feederové montáže i když gumu s oblibou používají také plavačkáři, ovšem ti využívají tzv. amortizerovou gumu. Feederová guma se navazuje jako mezičlánek mezi kmenový návazec a koncovou montáž. A proč? Feederová guma dokáže dokonale absorbovat útoky ryb při jejich zdolávání a proto je to skvělá pomůcka při lovu s návazci uvázanými z jemných vlasců či monofilů.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím