Rybářský rozcestník

Lov za tmy aneb Kdo se bojí, nesmí do lesa

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: rybarskyrozcestnik@seznam.cz, rádi vaše RRS zdarma přidáme!
Lov za tmy aneb Kdo se bojí, nesmí do lesa

Štítky:

Všimli jste si, jak málo rybářů chodí večer na ryby? Proč je hlavní tlak směřován na ranní a dopolední hodiny? Balíte se před setměním?

text: Ondřej Izsóf

Pryč s pohodlností.Samozřejmě přes den je také dost komplikací, které je třeba překonat. Večer zase není vidět, tak co u vody? Odpověď je n…

Nejčtenější články

Zimní rybářské vybavení pro komfortní rybolov

Ženete se za kapitálními úlovky, nebo máte ambice chytit nejvýše rýmu, ale zrelaxovat se přitom v klidu přírody? Zimní rybaření má svoje nezaměnitelné kouzlo – čistá voda, ticho a jasný svit slunce odrážející se ve třpytu ledových krystalů. A pokud se důkladně vybavíte a obléknete, nemusíte chytit ani onu příslovečnou rýmu. Poradíme vám, co s sebou i na sebe.

Tinktura z koňského kaštanu

Kaštan koňský nebo také jírovec maďal a jeho plody bývají díky velkému obsahu bezpečných přírodních látek, jako jsou flavonoidy a glykosidy součástí mnoha mastí, které mají příznivé účinky na žilní a lymfatický systém. Zkuste si vyrobit domácí tinkturu ze zralých a čerstvých kaštanů, která pomáhá při otokách, křečových žílách, pocitu těžkých nohou.

Pokračování s boilies Chill Banana. Tohle boilies od Mastodont Baits musíte mít!

Povedená výprava, krásné ryby, naši Chillinu prostě musíte vyzkoušet! – Ahoj všem příznivcům Mastodont Baits, přidávám pokračování mých výprav s boilies Chill Banana od Mastodont Baits. Po minulé výpravě jsem vzal opět tuhle příchuť boilies k vodě. Tentokrát to bylo na jiný revír, kde jsem prozatím chytal pouze na dvou výpravách. Chtěl jsem zkusit všechny možné varianty od popky, přes neutrálně vyvážené boilies až po těžkou kuličku.