Rybářský rozcestník

Bayliner Trophy nová loď na řece Pád od FishingItaly

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!

Štítky:

WWW.FISHINGITALY.CZ

Zdravím všechny rybáře a vítejte v novém roce. Rok je za námi a já nelenil a připravil jsem si pro vás spoustu nových věcí do no nového roku. První novinkou je další nová loď v naší flotile. Jedná se o 7 m x 2,5 m loď Bayliner Trophy. Loď je osazená dvěma motory, hlavním motorem 225 Hp a záložním motorem 15 Hp. Dají se využít oba motory při plavbě na Pádu.(není potřeba oprávnění). Loď je pro vás v přípravě a bude k dispozici od konce března.

Vybavení lodi : lednice, spaní pro dvě osoby, malá kuchyňská linka s tekoucí pitnou vodou, plynový vařič, stereo, osvětlení lodi, echolot, dobíjení pro telefony a fotoaparáty, 12 stojanů pro lov sumce, dva stojany pro lov kaprů, zavážecí loď.

Loď je v přípravě a úplné foto a info bude koncem února.

Cena za týdenní pronájem lodi je 14 000 Kč

Další novinky se dozvíte v průběhu letošního roku

Objednávky a info prozatím na Tel: +420 603 375 138

Petrův zdar Jarda

 

Příspěvek Bayliner Trophy nová loď na řece Pád od FishingItaly pochází z Fishing Italy

Nejčtenější články

Jak zpracovat sumce

Lovem sumců se zabývám delší dobu. Rád se podělím s rybáři o mé zkušenosti, jak takový úlovek zpracovat. Ideální sumec pro kuchyňské zpracování je, podle mě, do 130 cm jeho délky. Větší kusy jsou příliš tučné a to i na uzení, ty já osobně vracím vodě. Často čtu, že sumce je potřeba, před jeho kuchyňským zpracováním celého stáhnout, což je nesmysl. A to platí i v momentě, když chci sumce vyudit. Ze sumce nejprve použiji první 40 cm za hlavou, říkám tomu sumčí svíčková, ideální část sumce na sumčí guláš, filety a nugety (kostky) na opečení a na další kuchyňskou úpravu, například na pomazánky z vařeného masa, ceviches atd. Břicho a maso z hlavy používám na polévku. Zbytek sumce s kůží nařežu na 10-15 cm velké kusy, samozřejmě jdou udělat i menší kusy, na uzení. Mnoho rybářů také neví jak sumce šetrně zabít. V tomto článku najdete můj osvědčený postup zabití sumce a rozdělení sumčího masa podle způsobu tepelné úpravy masa sumce.

Čeští handicapovaní rybáři vezou bronz z mistrovství světa!

Skvělého úspěchu dosáhl tým českých handicapovaných rybářů na Mistrovství světa v bulharském Plovdivu (14. – 15. 6.), kde získal bronzové medaile. Skončilo tak osmileté čekání na cenný kov. Český tým handicapovaných rybářů tvořili téměř výhradně členové místní organizace Kladruby u Vlašimi. Zisk medaile je o to cennější, že Češi na světovém šampionátu startovali s největšími zdravotními handicapy z všech zúčastněných týmů…

Obal na plynovou láhev o objemu 10 kg

Kdo pravidelně jezdí k vodě a používá plynové bomby ví, že především v podzimních a zimních měsících, když přituhne, je venku pod 10 °C, ale i méně, plyn zlobí, nemá takový výkon, jako v letních měsících, když je okolní teplota mnohem a mnohem vyšší. Pak se hodí bombu uchovávat v teple. Ale jak to zařídit?