Recepty, rady a tipy na skvělé nástrahy, tedy vše co přijde na háček a návnady, které vám ryby nalákají zrovna k tomu vašemu háčku.
87 dalšíchVyzkoušené recepty na pokrmy jak ze sladkovodních, tak i mořských ryb a dalších vodních živočichů. V této kategorii najdete recepty teplé a studené kuchyně, polévky z ryb a darů moře, klasické rybí vývary, tepelně zpracované, ale i za studena nakládané ryby ... jezte rybu nemá chybu! :)
1708 dalšíchVařené kousky štiky v zeleninovém vývaru, zalité máslem.
Díky této úpravě můžeme kapra uchovat v lednici i několik dní.
Porce kapra orestované na tuku, zalité omáčkou z výpeku.
Pečené filé obalené v anglické slanině se zeleninovou přílohou.
Jednoduchý recept na přípravu jiker pečením.
Ryby zalité omáčkou z rajčatového protlaku, sardelek, sušených hub a vína.
V ohnivzdorné misce upečené porce tresky na másle, zapečené sýrem.
Pečená parma s cibulovou směsí, zabalená a pečená v alobalu.
Podáváme na kulaté míse s křenovou omáčkou a bramborami nebo s těstovinami a rajčatovou omáčkou.