Spolu s rajčaty a houbami podušené půlky mírně osolených jelců tloušťů, ochucené prolisovaným česnekem, pepřem a kmínem.
Osolené porce jelce tlouště urovnané v zapékací misce, obložené kolečky cibule, pórku a zalité olejem smíchaným s octem, upečené v troubě.
Vykuchaní jelci tloušti, potření se solí prolisovaným česnekem, naplnění směsí z rajčat, cibule, papriky a slaniny, opečení na rozpáleném oleji obalení v mouce smíchané s pálivou paprikou.
Půlky tloušťů prošpikované slaninou, potřené česnekem, okořeněné a poprášené moukou, podušené na cibulovém základě.
Okořeněné a citronovou šťávou pokapané půlky ostroretek, posypané bylinkami a přelité olivovým olejem, marinované, grilované na venkovním grilu.
Osolené půlky vykuchaných, hlav a ocasů zbavených ostroretek, opečené na oleji.
Osolené půlky vykuchaných, hlav a ocasů zbavených ostroretek, obalené v mouce, vejcích a strouhance, usmažené dozlatova.
Rybím kořením dobře nakořeněný pstruh, upečený v troubě dokřupava, servírovaný přelitý máslem nebo kaparovou omáčkou.
Osolené půlky vykuchaných pstruhů, obalené v mouce, vejcích a strouhance, usmažené dozlatova.
Na oleji opečené ryby servírované přelité orestovanou zeleninou promíchanou s rajčatovým protlakem.