Rybářský rozcestník

Průběžné výsledky závodu CMT 2016 – čtvrtek ráno + fotografie týmů a jejich úlovků

Další den, boj pořád trvá! Jak vypadají výsledky vašeho oblíbeného týmu? Vše najdete zde a také na oficiálních stránkách Carp maratonu Tovačov 2016. Kromě výsledků zde sdílíme pár úžasných fotografií týmů a jejich pěkných úlovků.

Celkové výsledky:

Celkové výsledky - čtvrtek ráno

Celkové výsledky – čtvrtek ráno

Celkové výsledky - čtvrtek ráno, druhá část tabulky.

Celkové výsledky – čtvrtek ráno, druhá část tabulky.

 

Nejtěžší ryba:

Nejtěžší ryba - průbežný stav - čtvrtek ráno

Nejtěžší ryba – průbežný stav – čtvrtek ráno

 

Výsledková listina:

Výsledková listina - aktuální čtvrtek ráno

Výsledková listina – aktuální čtvrtek ráno

 

Oficiální stránky a listiny výsledků najdete zde: www.carpmaraton.cz/vysledky

 

Několik fotografií týmů a jejich úlovků:

Nejčtenější články

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Chytání kaprů, ale i dalších kaprovitých ryb, s návazci s feederovou gumou

Feederová guma je speciální pomůcka určená především pro feederové montáže i když gumu s oblibou používají také plavačkáři, ovšem ti využívají tzv. amortizerovou gumu. Feederová guma se navazuje jako mezičlánek mezi kmenový návazec a koncovou montáž. A proč? Feederová guma dokáže dokonale absorbovat útoky ryb při jejich zdolávání a proto je to skvělá pomůcka při lovu s návazci uvázanými z jemných vlasců či monofilů.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím