Rybářský rozcestník

Propozice na Grand Prix Čech ve feederu

LRU feeder SÚS ve spolupráci s MO Čáslav a MO Týnec nad Labem a pod záštitou předsedy SÚS Dušana Hýbnera, vás zvou na již tradiční pohárový závod Grand Prix Čech v LRU feeder. Ty se konají na revíru Labe 16 ve dnech 12. – 14. 4. 2019 v Týnci n/L. 

mapa-grand-prix

Zájemci se mohou přihlásit na email pavel.velebný@jopamb.cz, a to nejpozději do středy 10. 4. 2019.

Startovné: 500,- Kč za jednotlivce, je nutné uhradit do středy 10. 4. 2019, a to pouze na účet 209948417/0600 Moneta bank. Ve zprávě pro příjemce napište jméno závodníka.

Mládež do 15 let má startovné zdarma.

Více se dozvíte v přiložených propozicích: Propozice GP Čech 2019

Zdroj: https://www.crs-sus.cz/propozice-na-grand-prix-cech-ve-feederu/

Nejčtenější články

Háček v prstě, či jiné části těla, jak ho dostat ven?

Není větší nepříjemnosti u vody při chytání ryb, než když si rybář zarazí háček hluboko do prstu, či dokonce do jiné části těla. Pak je každá rada drahá, co v tu chvíli dělat. Zabalit nádobíčko a vyrazit ihned na pohotovost, nebo se pokusit háček si sám vytáhnout hned u vody? Ano, někdy si můžeme pomoci sami.

Výroba zakrmovacího praku z petláhve

Zakrmovací prak se používá především na dopravení koulí připravených z lepivé zakrmovací směsi na lovné místo. Je to šikovná pomůcka především pro kapráře. Dá se koupit, ovšem jeho cena je, ve většině rybářských obchodů, poměrně vysoká. Přitom se dá vyrobit téměř bez nákladů, jen z toho, co najdete doma.

Jak nastražit tvrdé pelety na háček, které nemají dírku?

Chytání na peletky je především u krátkodobého lovu ryb často úspěšnější, než na kuličky boilies, proto patří mezi oblíbené nástrahy. Ovšem jak je nastražit, když jsou moc tvrdé a nemají dírku, aby se mohly navázat na přívěs pod háček stejně, jako boilie koule?

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím