Rybářský rozcestník

Propozice 24 hodinové závody ČRS MO Kladruby 14. a 15. 8. 2020

Vážení přátelé, dovolte, abychom Vás pozvali na 24 hodinové závody na nádrži Záhorská, které se konají 14. – 15. srpna 2020.
Bližší informace naleznete v Propozicích.

Revír: Nádrž Záhorská, číslo revíru 411120, 1 ha vodní plochy
Pořadatel: Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Těžce tělesně postižení rybáři Kladruby (ČRS MO Kladruby)
Datum: 14. 8. – 15. 8. 2020
Startovné: 350,-Kč členi ČRS MO Kladruby (500,-Kč – ostatní závodníci) Splatné při prezentaci před závodem

Přihlášení do závodu: Pro účely závodu je omezen počet lovných míst na maximální počet čtyřicet. Přednost mají předem přihlášení závodníci prostřednictvím emailu (handicapovanirybari@gmail.com), případně telefonicky na pořadatele. Emailová reservace bude obratem, jako ta telefonická pořadatelem potvrzena. Na místě před závodem bude možná účast pouze v případě, když počet předem přihlášených osob nepřesáhne počet čtyřicet.

GPS: 49⁰43’45.136″N, 14⁰57’25.972″E….

Více zde: Propozice 24 hodinové závody ČRS MO Kladruby 14. a 15. 8. 2020…

Nejčtenější články

Haltýř z pračky

Tam, kde je povolený haltýř, tedy bedna na živé rybky, která se pokládá na dno toku, lze ho vyrobit jednoduše ze staré pračky, do které se prádlo dávalo vrchem.

Volba zrnitosti krmení při lovu s method feeder krmítky

Při chytání s method feeder krmítkem je volba zrnitosti krmení velmi důležitá. Kdy chytat se směsí extra jemnou, středně zrnitou, či směsí hrubou? Existuje jednoduchá poučka.

Stravování u vody – krabičková metoda

Na delších rybářských výpravách s kusem salámu a instantními polívkami prostě nevystačíme. Do hry se tak dostává tzv. krabičková metoda, tedy doma uvařená jídla uložená po porcích v krabičkách a pak zamrazená. U vody je pak stačí už jen ohřát.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím