Rybářský rozcestník

Přednáška o lovu feedrem 16. 3. 2019 Moravské Budějovice

Rádi bychom vás pozvali na zajímavou přednášku o lovu feedrem. Kdy: 16.3.2019 (sobota) od 15 hodin. Kde: Moravské Budějovice, Restaurace Bílý dům (mapa)

Přednášet bude Radek Černý, zkušený závodník v LRU feeder s řadou vítězství v nejvyšších soutěžích: mistr první ligy LRU feeder mezi družstvy, 3. místo mezi jednotlivci, mistr České republiky mezi družstvy a člen české reprezentace v LRU feeder.

Témata přednášky:

  • feeder
  • krmení feeder
  • montáže
  • method feeder

Vstupné: 30 kč

Pořádá: Rybářský klub Moravské Budějovice

Nejčtenější články

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Chytání kaprů, ale i dalších kaprovitých ryb, s návazci s feederovou gumou

Feederová guma je speciální pomůcka určená především pro feederové montáže i když gumu s oblibou používají také plavačkáři, ovšem ti využívají tzv. amortizerovou gumu. Feederová guma se navazuje jako mezičlánek mezi kmenový návazec a koncovou montáž. A proč? Feederová guma dokáže dokonale absorbovat útoky ryb při jejich zdolávání a proto je to skvělá pomůcka při lovu s návazci uvázanými z jemných vlasců či monofilů.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím