Rybářský rozcestník

Nejznámější český rybář Jakub Vágner a jeho místo

Na Seznamu startuje nový pořad s názvem „Místo“ – tentokrát vám ukážeme „Místo Jakuba Vágnera“. Naši reportérku vzal na ryby do areálu jezer Katlov a Pohan a u toho povyprávěl o svých expedicích, plánech i názorech na české rybářství. A hlavně – s týmem Seznam Zpráv ulovil sumce.

„Na životního sumce se čeká ne tři hodiny, ale třeba tři měsíce, tři roky nebo ho nikdy nemusíš chytit,“ vysvětluje Jakub Vágner, držitel několika světových rekordů a rybář, na jehož dokumenty točené pro National Geographic se dívají stovky milionů lidí po celém světě …

Více se dozvíte po kliknutí na okno Facebooku!

Nejčtenější články

NONSTOP – lov ryb po půlnoci. Proč s ním všichni dělají takovou vědu?

Dříve jsem byl velkým propagátorem lovu ryb pře půlnoc, nyní již mám pochyby, jak moc jde o výhodu moci chytat ryby celou noc. Po několika letech, co na revírech v NONSTOP režimu chytám, jsem totiž zjistil, že těch ryb, chycených v noci, zase až tak moc není.

Cíleně pro rybí maso chodí k vodě jen něco málo přes 4 % registrovaných rybářů

Z naší ankety s otázkou: „Proč vlastně rybařím?“, jasně vyplývá, že k vodě pro rybí maso chodí jen malé procento rybářů. Většina nás rybářů má totiž jiný důvod, proč vlastně k vodě na ryby chodí. Možná budete překvapeni, jak více jak 8 000 rybářů, v naší anketě, tedy hlasovalo.

Žebrové krmítko naplněné pečivem

V žebrovém krmítku skvěle drží jak větší kusy rohlíku, tak i kousky chleba. Lze pečivem naplnit a plně nahradit klasickou zakrmovací směs. I když jde o nouzové řešení, pokud nám například dojde zakrmovací směs, občas se vyplatí pečivo nasadit i místo krmné směsi jako hlavní zakrmovací složku krmení.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím