Rybářský rozcestník

Krmítková směs z boilies

Ne vždy máme po ruce krmítkovou směs vhodnou k boilies koulím, na které chceme chytat. Můžeme se ji ale z boilies vyrobit sami a ještě ji trochu vytunit!

Když si pustíte video, bude vám vše jasné. Boilies koule rozsekáme v mixéru, pak prášek zahustíme kondenozovaným sladkým mlékem a dochutíme vhodným dipem, vytvoříme tak krmítkovou směs, kdy základ této směsi bude tvořit právě nástraha, na kterou pak budeme i chytat.

Video k článku zde:

Takto připravená zakrmovací směs lze použít nejen do krmítek, ale také do PVA materiálů!

Nejčtenější články

Rybaření v Norsku – základní výbava

Norsko umí být jak přívětivé, tak nehostinné. Často během jednoho dne zažijete teplé slunné počasí, které se během chvíle změní ve větrnou smršť s teplotou, která dokáže během několika málo hodin klesnout až o 25 °C. I v létě se zde můžete dočkat například sněhových bouřek, krupobití… Jak se tedy vybavit na rybářskou výpravu do Norska? V tomto článku vám poradíme, co rozhodně nezapomenout doma.

Má první rybářská výprava, aneb důkladná domácí příprava

Ano, je to tu, mám platné rybářské doklady, něco jsem se o rybách naučil a tak konečně mohu k vodě si pěkně zachytat. Ale kam vyrazit? A co si kromě základní rybařiny ještě vzít s sebou? Také znalost místa, kde chci chytat, mě může zajistit úspěšný lov, proto neváhejte a poraďte se se zkušenými rybáři, ti vám rádi poradí, kam vyrazit.

Základní dělení rybářských navijáků

Rozhodně není dobré podcenit samotný výběr navijáku, je to totiž důležitá součást celé rybářské výbavy. Právě kvalitní, dobře zvolený, naviják může velmi zpříjemnit nejen samotné zdolávání ryb, ale i ostatní práci s prutem. A naopak nekvalitní, nebo nevhodně zvolený naviják, dokáže zkazit celý zážitek z rybaření, nebo případně dokonce zapříčinit ztrátu případného úlovku.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím