Rybářský rozcestník

FOR FISHING 2019 – pozvánka na veletrh

Dovolte nám pozvat Vás na jubilejní 10. ročník rybářského veletrhu FOR FISHING 2019, který proběhne v termínu 14.–17. 2. 2019 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Veletrh je již tradičně připravován s podporou nejvýznamnějších odborných, tištěných i internetových médií i celou řadou dalších partnerů včetně rybářských škol.

Rybářský veletrh FOR FISHING je největší a nejvíce navštěvovanou rybářskou akcí v Česku a na Slovensku. Na devátém ročníku veletrhu FOR FISHING se prezentovalo 203 rybářských firem a návštěvnost tohoto veletrhu překročila hranici 33 000 návštěvníků.

S radostí vám sdělujeme, že přípravy na další ročník veletrhu FOR FISHING jsou již v plném proudu! Pro rok 2019 jsme pro návštěvníky nově připravili umístění expozic do Haly 2, 3, 4 a 5 našeho výstaviště o rozloze přesahující 18 000 m2…

Více se dozvíte zde: forfishing.cz  nebo na stránkách na Facebooku zde: www.facebook.com/For-Fishing

Mapa areálu:

Nejčtenější články

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Chytání kaprů, ale i dalších kaprovitých ryb, s návazci s feederovou gumou

Feederová guma je speciální pomůcka určená především pro feederové montáže i když gumu s oblibou používají také plavačkáři, ovšem ti využívají tzv. amortizerovou gumu. Feederová guma se navazuje jako mezičlánek mezi kmenový návazec a koncovou montáž. A proč? Feederová guma dokáže dokonale absorbovat útoky ryb při jejich zdolávání a proto je to skvělá pomůcka při lovu s návazci uvázanými z jemných vlasců či monofilů.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím