Po uvaření, smažení nebo pečení se rybí kousky často nakládají do octa spolu s kořením a zeleninou. Rybí maso naložené v octu dostane další chuťový rozměr a také vydrží poměrně dlouho, uložené v lednici, i několik měsíců.
Zavináče
Ankety
Vyrábíte si doma vlastní boilies nebo koule jen nakupujete?
Jinak také waggler, slangově angličák. Jde o charakteristický, delší splávek, který má zátěž na jeho spodní části, stejně tak očko, za které se uchycuje do montáže buď na pevno, nebo do systému, ve kterém se mu vymezuje určitý chod na …
Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….