Rybářský rozcestník

Rybářské závody v Domamili 2023

Milí příznivci domamilských Rybářských závodů ,dovoluji si Vás pozvat tentokrát v sobotu 29. 4. 2023 k Janíčkovu rybníku Janíčkův rybník Domamil. Závodníci nemusí být členy Rybářského svazu. Jsou to dvoukolové závody, 1 prut, 2 návazce, 1 krmítko, povoleno vnadění, započítávají se úlovky větší 20 cm. Bohatá tombola, občerstvení zajištěno!

Adresa: Domamil 47

Odpovědná osoba: Rudolf Macháček

Telefon: 731749928

E-mail: [email protected]

Webové stránky: https://www.facebook.com/vera.pelikanova

Ceník:
Startovné 200 Kč dospělý účastník, děti do 15 let 100 Kč

Ostatní:
závody začínají od 7-8 hod registrací a losováním míst, 1.kolo 8-10 hod, 10-11 hod přestávka na oběd a přemístění, 11-13 hod 2.kolo,14 hod vyhodnocení závodů.

Nejčtenější články

Zpráva z MiČR handicapovaných rybářů a žen v plavané 2024

Vážení přátelé sportovní rybařiny, plavané především! O posledním dubnovém víkendu proběhlo na Labi v Mělníku Mistrovství ČR handicapovaných rybářů v plavané s účastí polských závodníků a Mistrovství ČR v plavané žen. Mistrem republiky mezi handicapovanými rybáři se stal Radim Kozlovský z MO Kladruby, domácí šampionkou v plavané je pak Hana Purkrábková z MO Plaňany…

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.

Pozvánka na závod do Bělušic

Místní organizace Bělušice pořádá 27. 4. 2024 rybářský závod pro dospělé i děti „Memoriál Patrika Jukla“….