Rybářský rozcestník

Nepomucká plavaná

ČRS, z. s., místní organizace Nepomuk Vás všechny srdečně zve na VI. Ročník závodu v LRU na plavanou Nepomucká plavaná. Závod je součástí Plzeňského Grandslamu…. KDY: 06.07.2022, KDE? revír Úslava 5 pod rybníkem v obci Klášter u Nepomuka.

Přihlášky posílejte do 26.06.2022 na e-mailovou adresu: [email protected] nebo na tel 723749838. Je nutné uvést jméno příjmení a MO.

Startovné 300 kč je nutné uhradit předem p. Hozmanovi, p. Loudovi nebo převodem na bankovní účet MO ČRS Nepomuk.

Omezený počet míst na revíru Úslava 5 pod rybníkem na 40 míst. Úsek rozdělen na sektory. Pro obě kola dohromady je omezené množství krmení na 12l (6l na kolo) a živé nástrahy na 2l (1l na kolo). 30 minut před zahájením závodu proběhne kontrola množství návnad a nástrah, nutno mít živou nástrahu v krabičkách, které na sobě budou mít napsaný objem pro lepší kontrolu. Použití patentek je zakázáno. Loví se pouze na plavanou podle pravidel FIPS. Nutno mít platnou povolenku na daný revír 431077.

S ohledem na omezené prostory, je nutné včas všechny závodníky nahlásit.

Pro všechny závodníky a doprovody je zajištěné občerstvení.

Více zde: https://www.crsplzen.cz/inpage/nepomucka-plavana-918/

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.