Rybářský rozcestník

Rybářská aplikace Fishsurfing přichází s dalším vylepšením. Nově v ní rybáři najdou všechny české státní revíry

Přesně rok od spuštění ostrého provozu oznamuje česká rybářská aplikace Fishsurfing novou zásadní aktualizaci ve své aplikaci. Uživatelé v ní mohou zdarma vyhledávat české státní rybářské revíry a významně si tak ulehčit plánování cest v právě probíhající rybářské sezóně. I díky této novince může aplikace plnohodnotně pokrýt poptávku rybolovných míst a informací na českém trhu, stát se nejpoužívanější tuzemskou rybářskou aplikací a zopakovat podobný úspěch uživatelského nárůstu, jako v Polsku či ve Francii.

Fishsurfing_uka_zka2

Rybáři a rybářky mohou vyhledávat všechny svazové vody neboli státní revíry českého rybářského svazu s aktuálními informacemi přímo v mobilní aplikaci Fishsurfing a stejně tak i v jejím webovém rozhraní www.fishsurfing.com. Touto funkcí aplikace zdaleka nekončí. Fishsurfing totiž otevírá cestu zahraničnímu rybaření také na veřejných vodách. Unikátní mapa rybolovných vod ve Španělsku, či mapa veřejných revírů v Polsku, Bulharsku, Itálii a dalších zemích, do kterých velmi rádi jezdí lovit i čeští rybáři, bude implementována do aplikace v dalších týdnech tohoto roku. Rybářští cestovatelé se tak mohou těšit na komplexní databáze včetně informací o rybolovu a možnosti zakoupení povolenek i v zahraničí. Mohou navíc využít integrovaný překladač v aplikaci, který jim může pomoci se sbíráním potřebných informací při cestě do jiných zemí.

Do aplikace během jednoho roku v ostrém provozu přibylo spoustu dalších aktualizací. Kromě redesignu deskopového zobrazení webových stránek, přibyla i momentálně velmi používaná funkce ubytování pro rybáře. Ta nabídla už při spuštění 1000 ubytovacích možností, převážně kempů, které jsou primárně spojeny s rybařením. Momentálně již tato funkce s šestitisícovou nabídkou v podobě přehledné a interaktivní mapy usnadňuje cestování rybářům nejen po celé Evropě.

„Na vylepšení aplikace pracujeme nepřetržitě. Jedině tak může aplikace pro uživatele správně fungovat a mohou v ní nacházet každodenní využití,“ říká Filip Domorád, zakladatel Fishsurfing a dodává: „V posledních měsících jsme implementovali do aplikace řadu nových funkcionalit, proběhl částečný redesign, a nově jsme přidali i sekci ‚Komunita‘, kde lze například snadno najít zajímavé profily z jednotlivých zemí, či využít funkci sledování přátel, kteří už na Fishsurfing jsou, za pomocí gmailové adresy.“

Počet stažení aplikace se již blíží k půl milionu. Nejvyužívanější částí aplikace jsou unikátní databáze soukromých rybářských revírů, ubytování pro rybáře, rybářských průvodců a kamenných obchodů po celé Evropě a rusky mluvících zemí. Mnozí Fishsurfing využívají i kvůli přítomné rozsáhlé rybářské komunitě, která mezi sebou sdílí úlovky, videa a články, a tyto své zážitky mezi sebou konzultují i v chatu, který má vestavěný překladač pro snadnou komunikaci s rybáři z jiných zemí bez nutné znalosti cizího jazyka.

Poznámka redakce:

Fishsurfing je webová a mobilní aplikace (Android, iOS) přeložená do 18 jazyků. Rybáři zde sdílejí své úlovky a píší články, které si díky pokročilému integrovanému překladači může přečíst každý. Aplikace nabízí také chat s lokálními průvodci nebo databázi soukromých rybářských revírů po celé Evropě, rusky mluvících zemí a exotických zemí, jako je Thajsko. Současně má také největší databázi kamenných prodejen v Evropě, Severní a Jižní Americe či Austrálii. Fishsurfing se dokáže profilově přizpůsobit různým rybářským zájmům a je zcela zdarma.

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.