Rybářský rozcestník

Od 12.4. mohou rybáři chytat ryby po celou povolenou denní dobu lovu

Díky ukončení nouzového stavu si rybáři oddechnou, konečně mohou opět vyrazit na výpravy i mimo svůj okres, kde mají trvalé bydliště, stejně tak strávit u vody celý čas, co jim umožňuje rybářský zákon.

Aktuálně lze tedy chytat na svazových revírech od 4 do 24 hodin na mimopstruhových revírech. Na pstruhových revírech pak od 16.4. kdy začíná pstruhová sezóna, tedy od 6 do 20 hodin. Ovšem pozor, změny mohou nastat místně, pokud by bylo v daném okolí případně vyhlášeno omezení podle pandemického zákona.

Text Jiří Langer, foto: fotobanka Pixabay

Nejčtenější články

Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….