Rybářský rozcestník

V Brně si rybáři mohou koupit nástrahy v automatu

Kde sehnat krmení v době koronavirové? Asi jediným dostupným způsobem je dnes možnost koupit nástrahy na ryby v nějakém rybářském e-shopu. Ovšem v Brně mají rybáři ještě jednu možnost, mohou si koupit nástrahy v automatu na rybářské nástrahy.

automatnovinka-automat

Doba je dnes nepřející i pro rybáře. Jako všichni musíme i my dodržovat opatření díky Covid-19. Když jsem si chtěl letos opatřit nějakou tu nástrahu na jarní chytání, jedinou možností pro mě bylo objednat si nástrahy i návnady na internetu. Ovšem v Brně si rybáři mohou výskat. Můj syn tam teď aktuálně žije a poslal mě fotky funkčního automatu pro rybáře.

Jde o mašinku, kde lze 24 hodin koupit nějaké ty dobroty pro ryby na háček.

Automat na rybářské nástrahy…

Dobrý nápad! V automatu na ul. Kotlářská lze koupit i živou nástrahu jako bílé i barevné červy, ale také žížaly, dále rohlíkové boilies, různou puffovanou nástrahu a podobně.

Přejeme nejen Brňákům dobrý a úspěšný lov a nám ostatním, aby se již co nejdříve otevřely klasické rybářské kamenné obchody. A pokud tato doba bude pokračovat, snad i více takových rybářských automatů napříč celým Českem.

Text: Jiří Langer, foto: Filip Woody Langer

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….