Rybářský rozcestník
0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

pufování

Slovo pufování zná málokdo, výrobkům se spíš říká „polystyren“. Speciální technologie zpracovává celá, neopracovaná zrna, zachovává výživové hodnoty, ale i příjemnou specifickou chuť obilovin. I když na trhu existuje spousty výrobků pro lidi, výrobci rybářských nástrah nezůstávají pozadu a pufují pro ryby většinou obiloviny, jako pšeničná zrna, ale například také rýže. Zrna se pufují a pak dochucují různými aromaty. Skvělá jsou na všechny kaprovité ryby. Pufované výrobky se dají koupit jak v rybářských potřebách, tak i v obchodech pro lidi, kde je najdete mezi sladkostmi, nebo dobrotami ve zdravé výživě.

Nejčtenější články

Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….