Rybářský rozcestník

PŘÁTELÉ POMOZTE! JDE O ŽIVOT! O život tisíců vzácných živočichů!

Po 60-ti letech je třeba opravit hráz rybníka Mrhal, v Jivně u Českých Budějic. Rybník je třeba vypustit a nikdo nečekal, že cca 30 metrů od břehu jsou velké kolonie vzácných škeblí. Od rána se snaží pan majitel a několik (3) lidé z „ochrany přírody“ škeble odnášet do hluboké vody – rybník se nebude vypouštět úplně. Škeblí je ale 10 000 000 a pomalu jim zvoní hrana…

Situace dnes – stále aktuální! 26.9. 9:30

Proto, můžete-li, přijeďte pomoci, stačí s plastovým kýblem, pomozte škeble zachránit, ať má Mrhal i nadále čistou vodu…

Jsou zde i raci říční, ale ti se zachrání sami, snad…

Přijeďte prosím co nejrychleji, škeble bojují o život, pokud by se odvážila pomoci např. škola v Rudolfově, bylo by to super!

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.