Rybářský rozcestník

Sředočeši mají revíry v digitální podobě jako interaktivní mapu!

Středočeský rybářský svaz má pod vedením Dušana Hýbnera, mezi ostatními kraji, mnohá prvenství. Jedním z nich je právě spuštěná interaktivní mapa revírů, která podobně, jako rybářská mapa u nás na Rybářském rozcestníku, ukazuje důležité body pro nás rybáře. V případě Středočechů jde o všechny svazové pstruhové i mimopstruhové revíry, které spadají právě pod Středočeský kraj ČRS.

4-167

Mapa umí najít polohu rybáře, revíry, u kterých stojí, také se z ní dozvíte vše potřebné pro rybáře. Tedy například podmínky, za kterých lze na konkrétní svazové vodě chytat ryby. Rozhodně je to skvělá pomůcka pro rybáře a my doufáme, že po přebudování a spuštění nového webu ČRS se něco podobného objeví i tam. Rozhodně by jsme si my, rybáři svazu zasloužili mapu, která by ukazovala všechny revíry v celém Česku!

Rybářský rozcestník má rozjednané podmínky, za kterých by v budoucnu byly revíry svazu viditelné i na naší interaktivní mapě u nás na webu. Pokud propagujeme soukromé revíry, rozhodně by jsme rádi dostali možnost stejně podporovat i revíry svazu, o což se mimochodem snažíme již dva roky, ale v minulosti nám toto nebylo umožněno vedením svazu propojit a umístiti revíry ČRS právě také na naši mapu.

Více o interaktivní mapě Středočechů:

Středočeský uzemní svaz připravil pro vás, rybáře, online vyhledávaní revíru. Odkazy jsou rozděleny na mimopstruhové a pstruhové. Kliknutím na odkazy na našich stránkách můžete vyhledat jednotlivé revíry v našem územním svazu.

Mapový podklad funguje s online přístupem na Google mapách, proto je nutné mít ve vašem zařízení zapnuté polohové služby a mít něco málo dat. Na jednotlivých bodech naleznete revíry, aktuální popis revíru, u tekoucích vod jeho začátek i konec.

Největší výhodou je, že odkaz z mobilních zařízení a tabletů funguje i jako jednoduchá navigace k revíru způsob použití je popsán na jednotlivých obrazech níže.

Tato digitalizace vám usnadní přístup a vyhledávaní revíru v Středočeském územním svazu.

Po kliknutí na odkaz mapy, se Vám otevře základní mapa s body – body označují jednotlivé revíry
(modrá slza) – dále modrý kulatý bod je poloha vašeho zařízení.

Odkazy na mapu revírů:

Mimopstruhové revíry

Pstruhové revíry

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….