Rybářský rozcestník

Montáž pro lov na položenou – feeder – jednoduchá montáž s průběžným krmítkem a gumičkou

Návazce navazujeme se slabším průměrem, pokud uvázneme, utrhneme jen návazec a ne celou sestavu. Gumu navazujeme proto, aby vykryla výpady větších ryb, pokud chytáme na velmi jemné návazce.
Při chytání na těžko s feederovým prutem používáme dvě základní varianty montáží, které se pak navazují v několika obměnách. Kromě fixovaných krmítek se používají feederové montáže s krmítkem průběžným, které je umístěno na kmenovém vlasci. Pokud chytáme menší ryby a návazec používáme jemnější, pak je vhodné ho nastavit gumou, která zajistí vykrýt agresivní výpady při chycení větší ryby. Budete pak méně často trhat.

ZATAVENÍ FEEDER GUMY – video zde: https://youtu.be/v5hKrGtkfx4

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.