Rybářský rozcestník

O zacházení RS Český Krumlov na VN Lipno

Našli jsem pro vás na Facebooku. Jsme nestranní, udělejte si sami názor. Ovšem já také už dvakrát zažil u vody člena RS, který se choval dost sprostě vůči nám i jednomu starému rybáři. Je to prostě o lidech! Rozhodně by měla rybářská stráž rozdělovat obyčejnou chybu rybáře, tedy drobný přestupek a úmyslné porušování rybářského řádu nebo přímo pytláctví!

Chtěl bych se podělit o zážitek z konce loňského roku o zacházení RS Český Krumlov na VN Lipno. Byli jsme s otcem po hodně dlouhé době navštívit svazový revír Lipno. Vyřídili si všechny papíry, které jsme už dávno nikdo neměl, protože prostě na ryby nemáme čas a to co se nám stalo na Lipně nemá obdoby. Chtěli jsme chytat na nástražní rybičky nějakého dravce. Docela jsme si pěkně zachytali . Dostali jsme za dopoledne asi 7 štik upozorním na to, že jsme si ýádnou neponechali, jsme opravdu sportovní rybáři a jeli jsme si spíš vyčistit hlavu. Zkrátím to. Měli jsme v kyblu rybičky co jsme sehnali z výlovu a dobře jsme věděli o minimální míře 15 cm a taky jsme na menší ani jednou nechytali. Chytali jsme z loďky kousek od břehu a najednou člen rybářské stráže začal ze břehu řvát na cely Lipno, že nás má na kameře ať jedeme ke břehu ať neděláme nic s prutama no takové jednání, co si on dovolil jsem nikde ve světě nezažil. Neměl žádné podezření nic a začal tam vyšilovat jako gestapo…

Více se dozvíte po kliknutí na okno Facebooku!

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….