Rybářský rozcestník

Noční kontroly na Berounce 3 nedopadly dobře

Dne 24. 6. 2017 proběhla krátce po půlnoci kontrola RS MO Beroun v součinnosti s Policií ČR Beroun. Hlídky se zaměřily na rybáře v úseku jezu na Karlštejně, až po jez ve Hýskově. Pro tuto brzkou po půlnoční hodinu se členové RS rozhodli právě proto, že spousta z nás, rybářů, nectí, a hlavně nedodržují pravidla a předpisy Rybářského řádu.

Stále se najdou hříšníci ... ale toto je ilustrační foto!

Celkem bylo v noci provedeno 31 kontrol lovících a z toho bylo zadrženo 5 povolenek k lovu z důvodu nedodržení časového limitu doby lovu ryb. Pokud by RS někoho „nachytala“ pět minut po půlnoci, dalo by se to tolerovat, ale v 00.50 hodin, to už je na pováženou.

Další kontroly probíhaly v sobotu 24. 6. 2017 v odpoledních hodinách na témže úseku revíru. Celkem bylo provedeno 23 kontrol lovících rybářů, které proběhly, oproti noční kontrole, bez závad. Tímto bych chtěl apelovat na všechny z Petrova cechu: Lidičky zamyslete se…nestojí to za problémy.

Chtěl bych poděkovat RS a PČR za spolupráci, která je velice efektivní a účinná. V těchto kontrolách budeme pokračovat se zvýšenou intenzitou a věřte, že RS bude v tomto ohledu čím dál víc nekompromisní.

Za MO ČRS Beroun
Václav Růžička

Zdroj: crs-sus.cz

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….