Rybářský rozcestník

Aktuálně! Kde všude můžete chytat 24 hodin? Zde je seznam revírů

Na četné dotazy rybářů, které revíry v ČRS získaly výjimku Ministerstva zemědělství ohledně 24 hodinového rybolovu přinášíme jejich seznam, včetně doby, po kterou výjimka u daného revíru platí.

Abych osvětlil a předešel případným dalším dotazům na počty revírů s udělenou výjimkou v jednotlivých územních svazech, tak klíč byl z MZe jasně daný: každý územní svaz si mohl zvolit max. 3 revíry, na které mohl o výjimku požádat. Což je v rámci ČRS 21 revírů, samostatně se k nim připočítává ještě revír Rady ÚN Orlík. Územní svaz, který tuto kvótu tří revírů nevyužil, přenechal nevyčerpaný počet jinému ÚS. Proto mají Středočeši a Praha tyto revíry 4.

Rovněž se každý uživatel mohl rozhodnout, zda zažádá o výjimku od 16. 6. do 30. 8. nebo i na měsíc září (toho využila polovina uživatelů).

Proto tomu věnujte patřičnou pozornost, neboť na některých revírech výjimka platí do srpna, na jiných až do září a na některých revírech až od roku 2018.  Jínak výjimky platí na roky 2017, 2018 a 2019.

 

Dušan Hýbner, předseda HO při Radě ČRS

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….