Rybářský rozcestník

Bramborová medaile je v ČR díky týmu veteránů! Výsledky MS handicapovaných rybářů v Srbsku

V sobotu probíhal druhý závodní den, který rozhodl o celkových výsledcích XIX. Mistrovství světa handicapovaných rybářů a X. Mistrovství světa veteránů. Jak už možná někteří víte, nepodařilo se nám výkon zlepšit a celkově jsme se umístili na šesté pozici. V jednotlivcích bral Radim Kozlovský až jedenácté místo.

1ZPlUUrk5TYTaSw8RE_G87H2ipMxgcKiXCPhkLkwASPI7qpinwpyBNLBFMveTSBX29ks48UKWhL7ML9vq2LORnqV4h5FjrbTQ65oks1Ia5oGooQ90Yh0UfL5K-9YUmcU2bVqN9yULRrft4cd6AUDf2xVGf-ZGcOiFlct43qZIxwbwHI2tSM05bs8yNv6Bm-MvRhS0AN8q5DMPWdBhP4pIOZbhUIcEEFmcTTDeUjxlct43qZIXOcqhnegNQ8Qp73NeVv72-MvRhS0AN8q5DMPWdBhP4pIZ6DqH0vBBX9BQCi3O-bUxS9EmF0tO03QkOtT3CYhQ0X8nCdJCbhgMlwTJpVonzIhRSs-rbMQmfIuT2oQigMoNe3DoEuW8lucvshfZrDIrT10a6c__LdWQBud6IKnDopfDNGtYi_Y0GUS20

Druhý den se nám podařilo špičkově uspět ve dvou sektorech, kde Radim Kozlovský vychytal první pozici a Bohumil Sedláček druhou. Nevedlo se nám však v sektorech C a D, kde Jiří Havel neobhájil své prvenství z předchozího dne a skončil až osmý a Martin Růžička si též pohoršil a bral až deváté umístění v sektoru D. Rozdíly mezi prvním až desátým místem v každém sektoru však byly minimální, v některých případech rozhodovaly gramy! V příloze Vám zasíláme oficiální výsledkovou listinu. Po závodech jsme krátce zhodnotili průběh chytání, a jelikož nálada nebyla úplně veselá, šli jsme si po odpoledním obědě na závodní trati zabalit věci na zítřejší odjezd do České republiky.

Čekání na výsledky …

Večer nás čekal slavnostní ceremoniál, na kterém byla vyhlášeni vítězná družstva i jednotlivci v kategoriích handicapovaných rybářů i veteránů. Mistrem světa v kategorii handicapovaných se stal závodník z Maďarska, mistrovský titul v týmech si odvezli Italové. Veteránskou kategorii ovládli na všech frontách Francouzi. Česká republika a Český rybářský svaz byl na stupních vítězů zviditelněn nejlepším veteránem, Janem Heidenreichem, který se umístil na výborném pátém místě a tým veteránů nakonec vybojoval krásné čtvrté místo, bramborová medaile je tedy v ČR. V nejbližší době očekávejte ještě celkové info o Mistrovství světa v Srbsku a odkaz na velké množství fotek, které jsme pořídili.

Ještě jednou děkujeme za Vaši podporu a věříme, že v příštím roce v Chorvatsku na řece Mure se nám bude dařit lépe.

 

S pozdravem za reprezentaci ČR handicapovaných

Jan Porhansl a Tomáš Kučera

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….