Rybářský rozcestník

ADLER – e-shop a rybářské potřeby DOBRUŠKA

Na prodejně široký výběr z 330 modelů prutů, 42 modelů multiplikátorů, 98 modelů smekacích navijáků zn. WFT a RYOBI a nově i kaprové legendy PELZER. Široká nabídka bižuterie a boilies pro kapraře. Nabízíme i značky a sortiment jiných výrobců, bohatá nabídka pletených šňůr od 2,- Kč/m / 13 druhů /

ADLER - e-shop a rybářské potřeby DOBRUŠKA

Adresa

Náměstí F.L. Věka 33

Dobruška

51801

Firma ADLER se stala v České a Slovenské republice výhradním dovozcem temperovaných vlasců STROFT- GTM,ABR,FLUOR, fluocarbonových vlasců FC1 a FC 2, muškařských ujímaných návazců GTM, které jsou oblíbené pro svoji oděru vzdornost s nejvyšší pevností v uzlu a horkou novinkou 2015 vlasců STROFT LS s minimální průtažností 15% a STROFT COLOR v barvě červené, kterou ocení především kapraři.

Nechybí zde ani monofilní vlasce PLATIL pro všechny způsoby rybolovu. K nejprodávanějším patří   PLATIL MARINE, jak  pro přívlač, tak i  v silnějších průměrech na návazce pro rybolov v Norsku. Náviny 500 m o silnějších průměrech až do 1,40 mm jsou určeny pro rybolov v  teplých mořích.

Nabídka firmy ADLER obsahuje i oblíbené pletené šňůry k multiplikátorům a silovým smekacím navijákům HEMINGWAY a program původní německo-americké firmy PENN Deutschland, přetransformované na WFT / World Fishing Tackle /, specializující se na mořský rybolov v Norsku a ostatních mořích, lov sumců a všech velkých sladkovodních ryb …

Ukázka prodejny:

Adler - prodejna v Dobrušce

Adler – prodejna v Dobrušce

Adler prodejna - další foto

Adler prodejna – další foto

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….