Rybářský rozcestník

Spinning Live Show 2016

13. listopadu, Sykovec – 3. ročník Spinning Show začal tradičně v cca 8:00 hod, kdy proběhla registrace účastníků. Program přednášek a ukázek začal v cca 9:00. Akce byla zaměřená především na výměnu a prezentaci zkušeností a poznatků získaných při praktickém rybolovu. Věnovalo se tradičně populárním technikám lovu jako je dropshot, lov se smáčky, nymfami, lov propadem, twitching s woblery, použití čeburašek a další méně známé, přesto velmi účinné způsoby přívlače – to vše byli témata letošní Spinningshow. Zájemcům je představili přívlačoví specialisté a letití závodníci v přívlači David Havlíček a David Maixner. Revír je známý svým vynikajícím zarybněním a výskytem velkých pstruhů a sivenů. Často ve velikostech nad 50 cm! Jsou zde i velcí candáti, okouni a štiky …

Testování a prezentace

Na akci byly k vyzkoušíní pruty a navijáky značky DELPHIN, pruty PEZON & MICHEL, ILLEX a GUNKI. Kompletní sortiment NASTRAHY.cz – zn. REDBASS (nymfy, smáčci, rippery) a další nástrahy jako plandavky SILVER BREAM, kogůty, rotačky, jigové hlavičky, čeburašky apod., vlasce a šňůry FIN. Nechyběly ani woblery ILLEX a další. Většina produktů si zde dala vyzkoušet, konzultovat výběr a na místě i výhodně zakoupit.

Lov z nafukovacích kajaků Halibut

K zapůjčení vyzkoušení bylo několik rybářských kajaků od legendárního českého výrobce nafukovacích lodí GUMOTEX, který se pro přívlač mimořádně osvědčily.

Vstupné a dárek

Symbolických 390,-Kč na osobu (při platbě na místě 450,-) – zahrnovala povolenku k dennímu rybolovu “chyť a pusť”, občerstvení a balíček nástrah REDBASS v hodnotě 100,- Kč dle vlastního výběru.

Pořádal provozovatel NASTRAHY.CZ: CHYTEJ s.r.o., Příběnická 1105, 390 01 Tábor, IČO 25172212

Fotky z akce:

Nejčtenější články

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….