Rybářský rozcestník

Rybářský rozcestník.cz se stal oficiálním mediálním partnerem WCM!

Tak jen takové malé info pro naše fandy. Stali jsme se mediálním partnerem WCM pro turnaj pořádaný v roce 2017. Budeme pokrývat všechny tři kvalifikační závody konané v České republice, tedy Český kapr Masters Kvalifikace 2017, ty budou pořádány 19. až 23. pak 26. až 30. dubna a 3. až 7. května 2017. Co to znamená pro vás čtenáře? Jen to, že kromě oficiálních stránek WCM se také u nás dozvíte aktuální zprávy z průběhu těchto závodů a to v češtině!

Rybářský rozcestník.cz se stal oficiálním mediálním partnerem WCM!

Doufám že milovníky závodní kaprařiny tato informace potěšila. A pro ty, co zrovna moc rybářským závodům nefandí slibujeme, že ani na ně v době konání závodů nezapomeneme a budeme publikovat i články a videa ryze amatérská, skvělá pro nás běžné rybáře. 🙂

Zde jsou oficiální stránky WCM včetně info o našem partnerství: www.worldcarpmasters.com/single-post/2016/10/28/Rybarskyrozcestnik—WCM-New-Media-Sponsors

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….