Rybářský rozcestník

Rybářské závody MO ČRS Šlapanice v Čechách

Nepřehlédněte další rybářskou akci – rybářské závody „CHYŤ A PUSŤ“ MO ČRS Šlapanice v Čechách. Kdy? SOBOTA 14. ZÁŘÍ 2019 OD 7.00 DO 16.00 hodin. Kde? Šlapanický rybník, Šlapanice v Čechách, okres Kladno.

Odpovědná osoba: Štěpán Hankoci – manažer a pokladník MO
Telefon: +420 775 002 904
E-mail: rybari-slapanice@seznam.cz
Webové stránky: http://www.rybarislapanice.cz/

Nabízené služby:

Po skončení závodu je možno pokračovat v chytání za jiných sjednaných podmínek a s příslušným povolením. Nocování u rybníka je povoleno pouze v bivaku po předchozím povolení. Občerstvení je zajištěno nejen po dobu závodu, ale i po jeho skončení do cca 22.00 hodin. Od 16.30 hodin zahraje k zábavě a poslech skupina KRYSTAL.

Ceník:

STARTOVNÉ: PRO ČLENY MO 320,-Kč, PRO OSTATNÍ 350,-Kč

Ostatní:

POZVÁNKA NA RYBÁŘSKÉ ZÁVODYCHYŤ A PUSŤ
TERMÍN: SOBOTA 14. ZÁŘÍ 2019 OD 7.00 DO 16.00 H.
PREZENTACE ZÁVODNÍKŮ: OD 5.30 HOD.
MÍSTO KONÁNÍ: ŠLAPANICKÝ RYBNÍK, ŠLAPANICE V ČECHÁCH,
GPS: 50.312442, 14.121897
STARTOVNÉ: PRO ČLENY MO 320,-Kč, PRO OSTATNÍ 350,-Kč
POČET MÍST: MAX. 90 (místa jsou losována!)
HODNOCENÍ: BODOVANÉ RYBY JSOU KAPR, SUMEC, LÍN, ÚHOŘ, AMUR, KARAS, ŠTIKA, CANDÁT, OKOUN : 1 cm=1 bod

CENY:

  • 1.místo – pohár vítěze, poukázka na nákup rybářských potřeb za 4 000,- Kč
  • 2.místo – roční povolenka na rok 2019
  • 3.místo – poukázka na nákup rybářských potřeb za 3 000,- Kč
  • 4.místo – poukázka na nákup rybářských potřeb za 2 000,- Kč
  • 5.místo – měsíční povolenka na rok 2019
  • 6.místo – soudek piva
  • 7.místo – víkendová povolenka na rok 2019
  • 8.-14. místo – ceny od sponzorů
  • 15.místo – cena útěchy – karton piv (pro závodníka bez úlovku, pokud jich bude více, bude vylosován)

Přihlášku lze podat elektronicky na e-mail rybari-slapanice@seznam.cz (nejpozději do 5ti dnů před závodem). Přihláška je platná až po zaplacení startovného, které je možno zaplatit předem na účet organizace č. 282408740/0300. Při neúčasti se startovné NEVRACÍ! Je možné zaplatit i přímo u rybníku v den závodu. Podrobné informace budou uveřejněny na facebooku: https://www.facebook.com/Rybari-Slapanice-1523942441175748/ a webových stránkách: http://www.rybarislapanice.cz/, popř. možno volat na tel. 723 461 665 – Jaroslav Vais, předseda MO nebo 608 313 373 – Jindřich Koucký – hospodář. Po skončení závodu je možno pokračovat v chytání za jiných sjednaných podmínek a s příslušným povolením. Nocování u rybníka je povoleno pouze v bivaku po předchozím povolení. Občerstvení je zajištěno nejen po dobu závodu, ale i po jeho skončení do cca 22.00 hodin. Od 16.30 hodin zahraje k zábavě a poslech skupina KRYSTAL.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Nejčtenější články

Na candáty s PVA

Při chytání candátů si můžeme podobně pomoci zvýšit šance na záběr, jako například při chytání kaprů, jen stačí kromě nástrahy lovné místo zakrmit kousky rybího masa. K tomu nám poslouží například PVA punčocha.

Chytání sumců na malých vodách na položenou

Sumce najdeme skoro všude, tedy nejen na velkých údolních nádržích, pískovnách a řekách, ale také v menších potocích a říčkách. Na malé vodě je však třeba přizpůsobit rybářské nádobíčko podmínkám i velikosti ryb. Ale nenechte se zmást. I v malé louži lze chytnout poměrně velkou rybu.

Lov kaprovitých ryb ve studené vodě

Někdo doma nevydrží, ani když je chladno a voda ledová. Právě v pozdních podzimních a zimních měsících je třeba použít nástrahu při chytání kaprovitých ryb, která je ve studené vodě rychleji rozpustná a tak ve vodě tvoří stopu, která by mohla prásknout do nosu v tu dobu líným rybám, které rozhodně v zimě nepřekypují aktivitou. Stejně vhodné je ve zvýšené míře používat různé obalovací pasty a dipy, které nám pomohou zvýšit atraktivnost nástrahy. Ovšem jen dobrá nástraha nám úspěšný lov v zimním období bohužel nezajistí.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím