Rybářský rozcestník

TOMÁŠ ŽABČÍK – LETNÍ VEČERY U VODY

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!
TOMÁŠ ŽABČÍK – LETNÍ VEČERY U VODY

Štítky:

V průběhu léta jsem absolvoval několik krátkých večerních vycházek k vodě. Přes ty vysoké teploty, co panovaly, se to ani jinak nedalo. K vodě jsem si bral vždy jen to nejnutnější. S krmením jsem to nepřeháněl, vždy stačilo přihodit kobrou jen pár kuliček k montáži a čekat. Nástrahy jsem použil boil…

Nejčtenější články

Aktuálně nejstahovanější aplikace mezi českými rybáři

Již několik měsíců zpět avizovaná, ryze česká, a po všech směrech vylepšená aplikace Fishsurfing 2.0 je právě ke stažení na Google Play, App Storu ale dostupná i z webu na www.fishsurfing.com! Pokud jsi náhodou starou verzi aplikace znal a neoslovila tě, koukni se teď na tuhle novinku! Nový Fishsurfing po designové i funkční stránce posunul prostředí rybářské sociální sítě na úplně jinou úroveň.

Jak zpracovat lína v kuchyni

Lín obecný – Tinca tinca patří mezi rybáři k oblíbeným rybám, proto také jeho lov byl od roku 2021 omezen na čtyři kusy denně. Málokterý rybář však ví jak lína správně připravit ke kulinářským účelům. Hodně rybářů lína stahuje z kůže, vadí jim sliz nebo se snaží oškrábat drobné šupinky z kůže, což je ale škoda, protože po upečení šupinky změknou a jsou poživatelné, u mnoha gurmánů je pak upečená kůže z lína se šupinkami považována za lahůdku. Za lahůdku je lín považován nejen u nás v Česku ale také ve Francii, Itálii, či Německu, kam je státní rybářství před rokem 1989 vyváželo za devizy.

Pozvánka na dětský závod do Berouna

Místní organizace Beroun zve na dětský rybářský náborový závod, který se koná 22. 6. 2024 na revíru Berounka 3….