Rybářský rozcestník

Stanovisko JčÚS ČRS k návrhu změn BPVRP

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: rybarskyrozcestnik@seznam.cz, rádi vaše RRS zdarma přidáme!
Stanovisko JčÚS ČRS k návrhu změn BPVRP

Štítky:

Zástupci JčÚS předložili na jednání Republikové rady ČRS 9.11.2017 materiál, který obsahoval informaci o řešených tématech JčÚS v roce 2017 (uveřejněno zde). Tento materiál dále pak rozpracoval D.Hýbner a kol. a předložil na dalším jednání Republikové rady ČRS v prosinci 2017 s tím, aby se územní svazy k materiálu vyjádřili a zaslali své připomínky. Územní výbor JčÚS projednal a připomínkoval tento materiál na svém zasedání 22.února 2018….

Nejčtenější články

Mělo by se v Česku zakázat chytat na živé nástražní rybky? – Výsledky ankety!

Nedávno jsme ukončili hlasování v naší anketě s otázkou: „Mělo by se v Česku zakázat chytat na živé nástražní rybky?“ Hlasovalo celkem 3574 čtenářů a poměrně jasně se vyjádřili proti případnému zákazu lovu na živé nástražní rybky na svazových, ale i soukromých vodách v Česku.

Kam v létě za rybařením – tipy na výlety s celou rodinou

Léto je ideální dobou pro to, trávit většinu času s rodinou nebo partou přátel poblíž vody. Rybářům se pak už jen nabízí možnost spojit příjemné s užitečným, vzít své nejbližší za dobrodružstvím a ukázat jim v čem tkví kouzlo rybaření. Která místa v Čechách jsou pro rodiny či větší partu lidí ty nejlepší?

Kde vzít masné červy, když je rybář zapomene doma

Masní červi rozhodně patří mezi nejoblíbenější nástrahu především plavačkářů, ale i rybářů chytající například s feederovými pruty. Právě na menší ryby jde o dokonalou nástrahu. Ovšem co si počít, když je zapomeneme doma?