Rybářský rozcestník

Soutěž o sonar Deeper PRO+

26.8.2016
Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!

Štítky:

Máme pro vás další soutěž o sonar Deeper PRO +

A co musíte udělat proto, abyste tuto soutěž vyhráli? :)

Stačí odpovědět správně na tři jednoduché soutěžní otázky ! Správné odpovědi nám zašlete na email [email protected]  

V emailu uveďte také své kontaktní údaje!

Ze správných došlých odpovědí vylosujeme jednoho výherce na našem facebooku www.facebook.com/CarpMarathonPraha/

Dejte like facebookové stránce https://www.facebook.com/CarpMarathonPraha/  a jako první se dozvíte o všech akcích  a soutěžích a že jich ještě bude :) 

Odpovědi na otázky najdete na  http://www.deeper-sonar.cz/

Soutěž začíná dnes 21.8. 2016 ve 12h

Konec soutěže 26. 8. 2016 ve 14h

1000px_pro_box

 

Soutěžní otázky jsou:

1) Kdy jsme v aktualitách informovali o rozšíření nabídky Deeperů o modely s WiFi?
a) 20. 4. 2016
b) 1.3. 2016
 
2)Jaký dosah připojení mají nové modely PRO a PRO+?
a) až 80 metrů
b) až 100 metrů
 
3) Jaký je rozdíl mezi PRO modelem a PRO+?
a) model PRO+ je lehčí
b) model PRO+ má GPS přijímač

 

Nejčtenější články

Jak zpracovat sumce

Lovem sumců se zabývám delší dobu. Rád se podělím s rybáři o mé zkušenosti, jak takový úlovek zpracovat. Ideální sumec pro kuchyňské zpracování je, podle mě, do 130 cm jeho délky. Větší kusy jsou příliš tučné a to i na uzení, ty já osobně vracím vodě. Často čtu, že sumce je potřeba, před jeho kuchyňským zpracováním celého stáhnout, což je nesmysl. A to platí i v momentě, když chci sumce vyudit. Ze sumce nejprve použiji první 40 cm za hlavou, říkám tomu sumčí svíčková, ideální část sumce na sumčí guláš, filety a nugety (kostky) na opečení a na další kuchyňskou úpravu, například na pomazánky z vařeného masa, ceviches atd. Břicho a maso z hlavy používám na polévku. Zbytek sumce s kůží nařežu na 10-15 cm velké kusy, samozřejmě jdou udělat i menší kusy, na uzení. Mnoho rybářů také neví jak sumce šetrně zabít. V tomto článku najdete můj osvědčený postup zabití sumce a rozdělení sumčího masa podle způsobu tepelné úpravy masa sumce.

Čeští handicapovaní rybáři vezou bronz z mistrovství světa!

Skvělého úspěchu dosáhl tým českých handicapovaných rybářů na Mistrovství světa v bulharském Plovdivu (14. – 15. 6.), kde získal bronzové medaile. Skončilo tak osmileté čekání na cenný kov. Český tým handicapovaných rybářů tvořili téměř výhradně členové místní organizace Kladruby u Vlašimi. Zisk medaile je o to cennější, že Češi na světovém šampionátu startovali s největšími zdravotními handicapy z všech zúčastněných týmů…

Obal na plynovou láhev o objemu 10 kg

Kdo pravidelně jezdí k vodě a používá plynové bomby ví, že především v podzimních a zimních měsících, když přituhne, je venku pod 10 °C, ale i méně, plyn zlobí, nemá takový výkon, jako v letních měsících, když je okolní teplota mnohem a mnohem vyšší. Pak se hodí bombu uchovávat v teple. Ale jak to zařídit?