Rybářský rozcestník

Signalizátor FISHTRON Q9-TX

8.5.2016
Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!

Štítky:

Fishtron 01Signalizátor FISHTRON Q9-TX

Signalizátory FISHTRON Q9-TX vychádzajú z obľúbených modelov FISHTRON Q7-TX, ktoré sa stali v roku 2010 najobľúbenejšími signalizátormi v ČR a boli ocenené mnohými rybármi po celom svete.

 

Fishtron 03Vlastnosti:

Moderný dizajn, pogumované odolné telo.
Disponujú všetkými funkciami, ktoré rybár môže potrebovať: regulácia hlasitosti, výšky tónu, nastavenie citlivosti s funkciou extrémne jemného rozlíšenia poťahu vlasca po cca 4 mm! Ďalej rozlíšenie spätného chodu.
Unikátna optická multifunkčná signalizácia smeru odvíjania vlasca s možnosťou čiastočného alebo úplného vypnutia LED.
Novinkou je funkcia MUTE, ktorá krátkym stlačením tlačidla vypne všetky zvuky. Slúži pre pokojné nastavenie prútov. Funkcia sa potom rovnako jednoducho zruší alebo je automaticky vypnutá po uplynutí času 60 sekúnd.
Dva konektory pre pripojenie externého vysielača a swingeru.
Všetko je riadené moderným mikroprocesorom zaisťujúcim dlhú výdrž batérie a bezproblémovú funkciu signalizátora.
Rad FISHTRON Q9-TX so zabudovaným výkonným vysielačom diaľkového príposluchu s dosahom až niekoľko sto metrov! Spolupracuje s novým, moderným prijímačom Q-Rx2.

 

Príspevok Signalizátor FISHTRON Q9-TX zobrazený najskôr Rybolov nás baví.

Nejčtenější články

Jak zpracovat sumce

Lovem sumců se zabývám delší dobu. Rád se podělím s rybáři o mé zkušenosti, jak takový úlovek zpracovat. Ideální sumec pro kuchyňské zpracování je, podle mě, do 130 cm jeho délky. Větší kusy jsou příliš tučné a to i na uzení, ty já osobně vracím vodě. Často čtu, že sumce je potřeba, před jeho kuchyňským zpracováním celého stáhnout, což je nesmysl. A to platí i v momentě, když chci sumce vyudit. Ze sumce nejprve použiji první 40 cm za hlavou, říkám tomu sumčí svíčková, ideální část sumce na sumčí guláš, filety a nugety (kostky) na opečení a na další kuchyňskou úpravu, například na pomazánky z vařeného masa, ceviches atd. Břicho a maso z hlavy používám na polévku. Zbytek sumce s kůží nařežu na 10-15 cm velké kusy, samozřejmě jdou udělat i menší kusy, na uzení. Mnoho rybářů také neví jak sumce šetrně zabít. V tomto článku najdete můj osvědčený postup zabití sumce a rozdělení sumčího masa podle způsobu tepelné úpravy masa sumce.

Čeští handicapovaní rybáři vezou bronz z mistrovství světa!

Skvělého úspěchu dosáhl tým českých handicapovaných rybářů na Mistrovství světa v bulharském Plovdivu (14. – 15. 6.), kde získal bronzové medaile. Skončilo tak osmileté čekání na cenný kov. Český tým handicapovaných rybářů tvořili téměř výhradně členové místní organizace Kladruby u Vlašimi. Zisk medaile je o to cennější, že Češi na světovém šampionátu startovali s největšími zdravotními handicapy z všech zúčastněných týmů…

Obal na plynovou láhev o objemu 10 kg

Kdo pravidelně jezdí k vodě a používá plynové bomby ví, že především v podzimních a zimních měsících, když přituhne, je venku pod 10 °C, ale i méně, plyn zlobí, nemá takový výkon, jako v letních měsících, když je okolní teplota mnohem a mnohem vyšší. Pak se hodí bombu uchovávat v teple. Ale jak to zařídit?