Rybářský rozcestník

S Petrou na šťukách

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: rybarskyrozcestnik@seznam.cz, rádi vaše RRS zdarma přidáme!
S Petrou na šťukách

Štítky:

Jozef Rozbora: Bol začiatok októbra, nedeľa. S Petrou sme sa dohodli, že skoro ráno vyrazíme na šťuky. Podľa predpovede počasia by pekné počasie malo vydržať. Vyšlo nám to.
Vybrali sme sa na rameno rieky, na jedno naše obľúbené miesto, ktoré poznalo iba rybári z okolia. Skoro ráno, hneď po príchode na miesto lovu leteli nástrahové rybky, ktoré sme si nachytali predošlý deň do vody. Nastal čas rozjímania nad vecami, na ktoré si v zhone týždňa ani nespomenieme. V rieke nastal východom slnka pohyb. Kde tu sa vymrštila belička, alebo ostriežom preháňaná rybací dorast…

Nejčtenější články

Jak na úhoře s feederovým prutem

Ten, kdo propadl chytání na feeder, si rozhodně rád zkusí s tímto prutem i lov úhořů. Feeder je k chytání úhořů stejně dobrý, jako klasické pruty na položenou. Jen se musí vědět, jak na to!

Lov kaprů i jiných bílých ryb ve větším proudu

Asi většina zkušenějších rybářů mě dá zapravdu, že chytání ryb ve stojaté vodě je o něco málo jednodušší, než lov ryb v proudné vodě. Ovšem tento článek chci věnovat především lovu bílých ryb v silnějších proudech, tedy všude tam, kde je větší proud, díky kterému musíme změnit nejen samotnou taktiku lovu, ale i přizpůsobit montáže a vlastně skoro celou rybářskou výbavu.

Chlebové těsto 100x jinak

Tak ta stovka, to je hodně nadnesené, 🙂 ale rozhodně vám zde dáme pár rad, jak využít doma vyrobené chlebové těsto na několik vtipných způsobů. Je vhodné především pro lov bílé ryby, hodně pak chutná i větším kaprům.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím