Rybářský rozcestník

RYBÁŘSKÝ TRH: Zaujalo nás! Vynikající hlásiče FLAJZAR za pár korun!

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: rybarskyrozcestnik@seznam.cz, rádi vaše RRS zdarma přidáme!
RYBÁŘSKÝ TRH: Zaujalo nás! Vynikající hlásiče FLAJZAR za pár korun!

Štítky:

Není rybáře, který by neznal vynikající českou firmu FLAJZAR. Právě tato společnost je „autorem“ prvotřídních signalizátorů na ryby, které se vyznačují perfektní spolehlivostí a výtečnými vlastnostmi. Když se řekne FLAJZAR, pak mnoho rybářů napadnou skutečně brutální testy, kdy výrobce dával tyto signalizátory na několik dní do vody. Výsledek? Se signalizátory to nic neudělalo!

Nejčtenější články

Jak na úhoře s feederovým prutem

Ten, kdo propadl chytání na feeder, si rozhodně rád zkusí s tímto prutem i lov úhořů. Feeder je k chytání úhořů stejně dobrý, jako klasické pruty na položenou. Jen se musí vědět, jak na to!

Lov kaprů i jiných bílých ryb ve větším proudu

Asi většina zkušenějších rybářů mě dá zapravdu, že chytání ryb ve stojaté vodě je o něco málo jednodušší, než lov ryb v proudné vodě. Ovšem tento článek chci věnovat především lovu bílých ryb v silnějších proudech, tedy všude tam, kde je větší proud, díky kterému musíme změnit nejen samotnou taktiku lovu, ale i přizpůsobit montáže a vlastně skoro celou rybářskou výbavu.

Chlebové těsto 100x jinak

Tak ta stovka, to je hodně nadnesené, 🙂 ale rozhodně vám zde dáme pár rad, jak využít doma vyrobené chlebové těsto na několik vtipných způsobů. Je vhodné především pro lov bílé ryby, hodně pak chutná i větším kaprům.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím