Rybářský rozcestník

Rozvezli jsme 11 200 ks odkrmených úhořů

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: rybarskyrozcestnik@seznam.cz, rádi vaše RRS zdarma přidáme!
Rozvezli jsme 11 200 ks odkrmených úhořů

Štítky:

Dnes jsme do vod místních organizací a SÚS rozvezli celkem 11 200 ks odkrmených úhořů. Část z nich byla pořízena z finanční pomoci Středočeského kraje, zbytek financoval Středočeský územní svaz nebo samotné organizace.
Středočeský kraj schválil finanční pomoc na zvýšení populací reofi…

Nejčtenější články

NONSTOP revíry 2021 – revíry, na kterých lze chytat 24 hodin

Oblíbenost nonstop revíru u rybářů každým rokem stoupá a není divu. Každý zkušený rybář ví, že právě v nočních hodinách může přijít opravdový trofejní úlovek. Ovšem revíry, kde se může chytat 24 hodin má každý kraj jen několik. Tady je jejich seznam.

Jak správně namotat vlasec či pletenku na naviják

I když jde o článek pro začínající rybáře, ze zkušenosti vím, že i mnoho rybářů, co chytají již mnoho let, neumí správně namotat vlasec či pletenku na cívku navijáku. Existuje totiž pár důležitých kroků, jak správně na to a neměl by se ani jeden z nich podcenit či dokonce vynechat.

Kouzla s tygřím ořechem, aneb jak docílit, aby tygří ořech kapři našli

Tygří ořech patří stále více k těm nejoblíbenějším návnadám zkušených kaprařů. Ti nejzkušenější pak na něj také chytají. Tygří ořechy se dají prezentovat rybám jen tak, položené na dně, nebo je lze mírně přizvednou či dokonce nechat plavat jako Pop UP nástrahu, aby je kapři či amuři určitě nepřehlédli.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím