Rybářský rozcestník

Rozhovor s Ivanem Juřičkou, majitelem firmy MAX CARP Fish Food Dependence.

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: rybarskyrozcestnik@seznam.cz, rádi vaše RRS zdarma přidáme!

Štítky:

Několik odpovědí na otázky majitele „tajemstvím opředené“ firmy MAX CARP a jejich produktů.

1) Proč jsi začal chytat na vlastní boilies a co tě k tomu vedlo?

Na vlastní boilies jsem začal chytat, protože jsem si chtěl prostě dokázat, že umím udělat tu nejlepší nástrahu, které vdechnu duši a které žádný kapr neodolá. Jezdil jsem na kapry a pořád mi nedalo, jestli ten kapr opravdu chce to, co mi prodali v obchodě, a tak jsem
začal vymýšlet…

Nejčtenější články

IBCC 2018 – International Balaton Carp Cup

Další ročník velice prestižního kaprařského závodu na Balatonu byl zahájen! Účastní se ho i týmy z Česka. Například Mivardi na těchto závodech zastupuje tým ve složení Honza Prchlík, Vašek Freylich a Karel Skalický ….

IBCC 2018 – dobojováno! Výsledky

Letošní velký kaprářský závod na Balatonu je u konce. Máme tu výsledky! V první desítce se umístilo 8 týmů od nás a ze Slovenska. První místo obsadili kluci ze Slovenska, tým Starbaits Slovakia, druhé a třetí místo pak berou Češi, tým Mikbaits – Parys a CT Libun. Všem zúčastněným týmům veliká gratulace. Doufáme, že si to letos opravdu užili. Tak zase příští rok!

Vyder přibývá. Rybářům přes zimu způsobily statisícové škody

Z přibývání vyder říčních mají těžkou hlavu rybáři. V Žamberku vydry během zimy rybářům způsobily škody za statisíce korun.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím