Rybářský rozcestník

Prosincové zasedání Republikové rady ČRS

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: rybarskyrozcestnik@seznam.cz, rádi vaše RRS zdarma přidáme!
Prosincové zasedání Republikové rady ČRS

Štítky:

Z důležitých bodů je to především „Návrh změn prostřednictvím úpravy BPVRP/vyhlášky/zákona“. Tento dokument obsahuje nejdůležitější vize a potenciální změny v pravidlech rybolovu na revírech ČRS. Jeho součástí jsou témata jako systém zefektivnění činnosti rybářské stráže, změny kárného postihu za porušení rybářského řádu, roční limity úlovků na povolenku, plošné zavedení horní míry kapra, zvýšená ochrana vybraných druhů ryb zvýšením lovné míry, zákaz lovu na umělou mušku v jarním období s cílem ochrany dravých ryb před ulovením v době jejich hájení, zákaz používání zpětných háčků na pstruhových revírech, a další.

Nejčtenější články

Haltýř z pračky

Tam, kde je povolený haltýř, tedy bedna na živé rybky, která se pokládá na dno toku, lze ho vyrobit jednoduše ze staré pračky, do které se prádlo dávalo vrchem.

Volba zrnitosti krmení při lovu s method feeder krmítky

Při chytání s method feeder krmítkem je volba zrnitosti krmení velmi důležitá. Kdy chytat se směsí extra jemnou, středně zrnitou, či směsí hrubou? Existuje jednoduchá poučka.

Stravování u vody – krabičková metoda

Na delších rybářských výpravách s kusem salámu a instantními polívkami prostě nevystačíme. Do hry se tak dostává tzv. krabičková metoda, tedy doma uvařená jídla uložená po porcích v krabičkách a pak zamrazená. U vody je pak stačí už jen ohřát.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím